Heidi Foxell on ollut jo viikkoja teholla – Avovaimo: ”On menty tunti ja vuorokausi kerrallaan”


Hyvinkään ammuskelussa 12 vuotta sitten haavoittunut poliisi Heidi Foxell on kohdannut jälleen vakavia vastoinkäymisiä elämässään.

Heidi kertoi tammikuun alkupuolella Instagramissa menevänsä munasarjakystan leikkaukseen. Hän totesi tiedostavansa leikkauksen riskit, mutta halusi silti mennä operoitavaksi kivuttomamman elämän toivossa.

Nyt Heidin avovaimo Noora on kertonut omalla sometilillään Heidin tilanteesta. Valitettavasti Heidin tiedostamat riskit ovat toteutuneet.

– Tiistaina 16.1. suunniteltiin vielä hänen siirtoa teholta normaalille osastolle ja kaikki näytti hyvältä. Keskiviikkona 17.1. aamusta mun puhelin soi jälleen kerran ja Heidiä kärrättiin taas kohti leikkaussalia komplikaatioiden takia. Neljättä kertaa. Tajusin, että nyt mennään tunti ja vuorokausi kerrallaan ja toivotaan parasta, Noora kirjoitti viime viikolla.

Hän kuvaili Heidillä olleen kovia tuskia, joiden vierestä seuraaminen on ollut tuskallista.

– Nyt tehon käytäviä on kävelty kolmisen viikkoa päivittäin edes takaisin. Teholle ei noin vain marssita, vaan sinne mennään luvan kanssa sokkeloista ja valvottua reittiä (…) Joskus Heidin vointi oli paljon huonompi kuin olin luullut ja välillä menin teholle nimenomaan juttelemaan kirurgien kanssa ja kysymään niitä kaikista vaikeimpia kysymyksiä. Mitä seuraavaksi, mitä on realistista odottaa ja mikä on pahin skenaario.

Tällä viikolla Noora kertoi tilanteen olevan vihdoin toiveikkaampi. Heidin tehohoitoa jatketaan kuitenkin ainakin vielä jonkin aikaa. Nooran ja muiden läheisten pelko on silti edelleen läsnä voimakkaasti.

SUOSITUIMMAT