Heidi Willman kävi syövän vuosikontrollissa – lue tunteikas kirjoitus


Entinen Miss Suomi Heidi Willman (ent. Sohlberg), 42, julkaisi hiljattain sometililleen videon, jossa menee sairaalaan syövän 7-vuotiskontrolliin. Hän kirjoitti postauksen yhteyteen asiasta seuraavaa:

-Tähän rakennukseen kävellessä, on aina ristiriitaiset tunteet… kiitollinen lääkäreiden, hoitajien ja koko henkilökunnan arvokkaasta työstä, mutta samalla ahdistus, joka valtaa kehon, kun joutuu kohtaamaan syöpää ja sitä sairastavia taas silmästä silmään.

-Tässä paikassa, kaikkia yhdistää sama asia. Tässä paikassa, moni on menettänyt läheisensä, moni kamppailee omaa sairautta vastaan, moni kamppailee läheisensä rinnalla, erittäin moni onneksi selvinnyt… täällä joutuu näkemään tämän taudin koko laajan kirjon.

-Röntgen hoitaja kutsuu nimellä: ”Pikkarainen”… Yritän hymyillä, ehkä vähän väkinäisesti, mutta hymyilen kuitenkin hoitajalle… saavun tutkimushuoneeseen, Riisun yläkropan paljaaksi, ja menen odottamaan lääkäriä ultraäänitutkimushuoneen sängylle… tuijotan ilmastointiaukkoja katossa… niitä tuijotellessa ehtii miettiä kaikenlaista, mutta en anna enää pelolle valtaa, vaan mietin iloisia ja positiivisia asioita. Lääkäri tulee ja tekee huolellista työtä, ja loppuun sanat, KAIKKI ON HYVIN, EI OLE MITÄÄN POIKKEAVAA. Pikku hiljaa sykekin alkaa laskemaan normaaliksi. Kiitos elämä.

Katso postaus videon kera alta tai Instagramista.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Heidi Willman (@heidiwillman_official) jakama julkaisu

SUOSITUIMMAT