Henna Kalinainen kokeili ”hoikentumisrokotetta” – näin kävi


Henna Kalinainen kertoo Instagramissa kokeilleensa kohuttua Ozempic-lääkettä. Kyse on diabeteksen hoitoon tarkoitetusta piikitettävästä lääkkeestä, jota on ryhdytty käyttämään myös laihtumisen toivossa.

Ozempicia on käytetty julkkispiireissä jo siinä mittakaavassa, että puhutaan jopa ”Hollywoodin hoikentumisrokotteesta”.

Henna korostaa, että pelkän lääkkeen avulla ei muutosta tapahdu.

– Häiritsevänä asiana näen tässä sen, että tätä hehkutetaan ihmelääkkeenä missä laihtuu kymmeniä kiloja kuin ihmeen kaupalla piikittämällä kerran viikossa eikä ole koskaan nälkä ja verensokeri pysyy hyvänä ja paljon muuta. Monet ovat halunneet tämän itselleen yksityisen lääkärin määräämänä ilman sen tarkempaa hoitosuunnitelmaa, Henna selostaa.

Hänelle lääkkeen käyttäminen oli aiheuttanut aivan päinvastaisen seurauksen.

– Minulle tämän määräsi lääkäri painonpudotukseen ja tulos oli kaksinkertainen painonnousu (…) Sellaista asiaa ei ole olemassakaan, minkä eteen ei tarvitsisi nähdä vaivaa ja paino putoaisi.

– Tämän lääkkeen idea perustuu uusien elämäntapojen opetteluun ja se toimii vain, jos toimii kuten normaali elämäntapamuutoksessa. Pitää siis syödä 5 kertaa päivässä terveelliset ateriat säännöllisin väliajoin. Ja huolehtia unesta ja monesta muusta. Ei siis selviä mitenkään ”vähemmällä vaivalla”, Henna korostaa.

SUOSITUIMMAT