HS: Lola Odusoga kertoi palautteesta, jota saa usein ulkonäöstään: ”Se on todella ahdistavaa”


Ex-missi Lola Odusoga, 45, kertoi Helsingin Sanomien tuoreessa haastattelussa saavansa kommentteja ulkonäköönsä liittyen päivittäin:

– Ulkonäköäni halutaan ylistää tai sanoa, että ’hei kuule, nyt aika on tehnyt tehtävänsä, et ole enää hyvännäköinen’. Jotkut myös ajattelevat, että haen sosiaalisessa mediassa vain huomiota. Se on todella ahdistavaa.

Erityisesti Lolan paino herättää monissa ihmisissä mielipiteitä. Hän avautui asian tiimoilta:

– Nykyään törmään jatkuvasti siihen, että ihmiset epäilevät minun olevan sairas, koska painan enemmän kuin missivuonna 1996. Ihmisten tajuntaan on iskostunut, että pelkästään painolla ja painoindeksillä on väliä, vaikka todellisuudessa terveyteen vaikuttaa moni muukin asia.

– Tosi monille on erittäin tärkeää, mitä lukemaa puntari tai mittanauha näyttää ja mikä vaatekoko on. Joillekin jopa kaikki muu on toissijaista. Se ei ole ihme, sillä ulkonäköpaineet ovat ihan hirveitä tänä päivänä.

– Itselleni lihominen ei ole maailmanloppu. Ehkä se johtuu siitä, että minulla on ollut niin paljon muita asioita, joiden kanssa olen taistellut lapsesta asti. Olen aina erottunut joukosta, joten en ole suostunut tekemään ulkonäöstä yhtään suurempaa ongelmaa kuin se on muutenkin ollut.

Lähde: Helsingin Sanomat

SUOSITUIMMAT