Kätevä hiiri esimerkiksi etätöihin: Logitech MX Anywhere 3


Logitech MX Anywhere 3 -hiiret tuovat värikästä hallittavuutta kaikkialle.

Nyt esimerkiksi etätöiden tai liikkuvan työnteon hiirenkäyttö on helpompaa, sillä Logitechin uusi langaton hiiri kulkee näppärästi mukana. Hiirellä voi myös käyttää esimerkiksi tablettia tai kolmea eri tietokonetta samaan aikaan.

Tyylikkään ja ergonomisesti muotoillun MX Anywhere 3 -hiiren tarkka anturi toimii kaikenlaisilla alustoilla ja pinnoilla luotettavasti, haastavat lasipinnat mukaan lukien. Näin hiiren voi huoletta ottaa mukaan missä ikinä liikkuva työpiste onkin.

MX Anywhere 3 toimii moitteettomasti myös lasipinnoilla

MagSpeed-vierityspainikkeen ansiosta verkkosivujen ja isojen tiedostojen selailu on nopeaa ja vaivatonta, sillä vierityspainike osaa automaattisesti valita hitaamman ja portaallisen tai nopeasti vapaalla rullaavan vaihtoehdon välillä. Kun rullaat nopeasti, hiiri siirtyy portaattomaan tilaan ja kun hidastat, portaallinen palaa takaisin. Sulavaa ja nopeaa.

MX Anywhere 3 -hiirestä on valikoitavissa kolme värivaihtoehtoa: hiilenmusta, vaaleanharmaa ja roosa. Näin hiiri sopii paremmin erilaisiin tyyleihin ja värimaailmoihin.

– MX Anywhere 3 on suunniteltu toimimaan luovana ja luotettavana työkaluna missä ikinä työtä tehdäänkin, kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Delphine Donne-Crock.

– Kompaktin kokonsa ja ensiluokkaisen toimivuutensa ansiosta MX Anywhere 3 tuntuu miellyttävältä vaihtoehdolta myös pienemmille käsille, Donne-Crock jatkaa.

Uskomattomia ominaisuuksia – jopa 70 päivää yhdellä latauksella

Laadukkaan langattoman tekniikan ansiosta hiiri toimii luotettavasti jopa kymmenen metrin päässä vastaanottimestaan. Hiiressä on nopea usb-c-liitäntäinen pikalataus ja virtaa riittää täydellä latauksella jopa 70 päivän käyttöön. Jo minuutin pikalatauksella käyttöaikaa saa peräti kolmen tuntia.

Bluetooth-yhteyden ansiosta hiiri voi olla yhtäaikaisesti yhteydessä jopa kolmeen eri laitteeseen, joita kaikkia voi käyttää samaan aikaan. Seuraavaan koneeseen pääsee yksinkertaisesti viemällä hiiren ruudun reunaan, aivan kuten toimitaan silloin kun käytetään useita näyttöjä samalta koneelta. Halutessaan hiiren voi myös yhdistää mukana tulevaan Unifying-vastaanottimeen. Vaihto Bluetooth-yhteyden ja vastaanottimen välillä sujuu napinpainalluksella.

Hiiren toimintoja voi halutessaan räätälöidä sovelluskohtaisin asetuksin. Kun hiiren rinnalle valitsee Logitech MX Keys -näppäimistön, nousee tietokoneen hallittavuus täysin uudelle tasolle.

Logitech MX Anywhere 3 -hiiri on yhteensopiva Windows-, macOS-, iPadOS-, ChromeOS- ja Linux-käyttöjärjestelmien kanssa. Logitech MX Anywhere 3 for Mac -hiiri on optimoitu macOS-käyttöjärjestelmälle, se on myös iPad-yhteensopiva ja hiiren mukana tulee Mac-yhteensopiva USB-C/USB-C-latauskaapeli.

Logitech MX Anywhere 3 ja Logitech MX Anywhere 3 for Mac -hiirien suositushinta on 99,99 euroa.

SUOSITUIMMAT