Kings Of Tallinna -pokeriturnaus tulee komeampana kuin koskaan – tietoa tapahtumasta!


Kymmenettä kertaa helmikuun lopussa järjestettävä Kings Of Tallinna järjestetään tänä vuonna suuremmassa mittakaavassa kuin koskaan aiemmin. Komealla Olympic Park Casinolla ja tyylikkään ajattomassa Hilton Tallinn Park -hotellissa järjestettävä pokeritapahtumassa järjestetään yli 50 turnausta kymmenen päivän aikana.

-Viime vuosien tapaan odotamme paikanpäälle niin pokerista kiinnostuneita kuin pokerin pelaajia runsaan mitoin. On ollut kiva huomata, että pokerin niin sanottu uusi tuleminen on herättänyt kiinnostuksen niin vanhoissa pokeriammattilaisissa, uusissa pelaajissa kuin median edustajissa. Viime vuonna turnaukseemme osallistui pelaajia yli 30 maasta, Olympic Entertainment Groupin Pokerijohtaja Christer Larsson paljastaa.

JulkkiksetNaispelaajat huomioitu!

Viime vuonna yli 1 000 pokerinpelaaja paikalle houkutellut Kings Of Tallinna -tapahtuma on niin huippupelaajien kuin ei niin ammattipelaajien arvostama tapahtuma. Tänä vuonna pääturnauksen lisäksi tapahtuman yhteydessä järjestetään myös muun muassa vain naisille suunnattu Queens of Tallinn Special -turnaus.

-Järjestimme viime vuoden loppupuolelle Euroopan ensimmäisen vain ja ainoastaan naisille suunnatun pokeriturnauksen. Hyvän palautteen turvin järjestämme nyt toisen turnauksen Kingsin yhteyteen. Lisäksi tapahtumassa pelataan myös Viron itsenäisyyspäivän turnaus, Larsson jatkaa.

Amanda Harkimo

Myös julkkikset pokeripöydässä

Edellisvuosien tapaan Kings of Tallinnan yhteydessä pelataan myös niin sanottu julkkisturnaus, mihin osallistuu niin suomalaisia kuin virolaisia julkkiksia. Edellisvuosien aikana tavallisen rahvaan tiputtaessa julkkispelaaja on tiputtaja saanut tiputuksesta yllätyspalkinnon. Viime vuosina julkkispelaajina Suomesta on nähty muun muassa Suomielokuvien ehdoton kummisetä Markus Selin, ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen, julkkisperheen isä Kim Herold, kebab-keisari Jethro Rostedt, missikaunottaria ja vaikka ketä.

Kings of Tallinna järjestetään 23.2. – 3.3. Tallinnassa.

Markus Selin

Lue myös: Uniikki paljasti suurimman pokerivoittonsa – summa on viisinumeroinen!

SUOSITUIMMAT