Koe vauhdin huumaa uudessa RiMS Racing -moottoripyöräpelissä


Virtuaalisten moottoripyörien koneet jyrähtivät käyntiin!

Ratamoottoripyöräilyn maailma on täynnä vauhdikkaita suoria, hurjia mutkia ja tiukkaa kisailua. Ohitukset, kiihdytykset, painonhallinta ja oikeanlainen jarrutus ovat kaikki avainasemassa kisavoittoa tavoiteltaessa. Kylmähermoisuus ja paineenhallintakyky ovat tärkeitä ominaisuuksia, kun kyse on kiivaasta kisakokemuksesta äärimmäisen tehokkailla ja nopeasti kiihtyvillä kilpamoottoripyörillä.

RaceWard Studion kehittämä RiMS Racing -moottoripyöräpeli tuo koettavaksi äärimmäisen realistisen ja kiehtovan ajopelikokemuksen. Italialaisstudion luomus vie pelaajan syvälle kisamoottoripyöräilyn maailmaan tarjoten hurjan määrän säätövaraa erilaisten osien ja viritysmekaniikoiden puolella sekä tietenkin kiehtovia kisoja.

Peli haastaa pelaajan ajotaidot vaativasti, mutta reilusti, eikä suinkaan rajoitu vain pintapuoliseen virittämiseen ja kosmeettiseen koristeluun. Pelin moottoripyörät on mallinnettu yksityiskohtaisella tasolla pieniä osia myöden. Erilaisia moottoripyörän osia on peräti 500 erilaista, jonka lisäksi kuljettajan varusteita ja tarvikkeita on monipuolisesti moneen eri makuun.

Alussa pelaajan valittavana on yksi pelin kahdeksasta moottoripyörämallista. Näistä kaikki edustavat maailman nopeimpia huippumalleja Japanista ja Euroopasta. Mukana ovat Kawasaki Ninja ZX10 RR, Aprilia RSV4, BMW M1000 RR, Ducati Panigale V4R, Honda CBR1000 RR, MV Agusta F4 RC, Suzuki GSXR-1000 ja Yamaha YZF R1. Näistä jokainen on mallinnettu valmistajan kanssa tarkasti viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Oikean kisakuljettajan lailla myös pelaaja voi analysoida ja tutkia oman moottoripyörän käytöstä ja toimivuutta eri osa-alueittain. Näitä ovat esimerkiksi jarrulevyjen lämpötilan vaihtelut, rengaspaine, jousitus ja elektroniikan toimivuus. Tämä kaikki on viimeistelty yksityiskohtaisen tarkalla fysiikanmallinnuksella, joka korostaa jokaisen säädettävän ominaisuuden merkitystä ajoradalla.

Pelin uramuoto on jaettu eri kisakausiin, joista jokainen koostuu yli 70 kisatapahtumasta. Lisäksi pelin monipelipuoli tarjoaa haasteita muista pelaajista ja näissä kisoissa mitataankin kuljettajista parhaimmat.

RiMS Racing on nyt saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Nintendo Switch -pelikonsoleille peli ilmestyy 16. syyskuuta. Pelin ikäraja on PEGI 3+.

SUOSITUIMMAT