Laulajatähti Britney Spears julkaisi suru-uutisen – ”toivomme yksityisyyttä”


Britney Spears julkaisi lauantaina uutisen, joka on saanut valtavasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat kommentoineet suru-uutista alle vuorokauden aikana.

Instagramiin ilmestyi tekstiruutu, jossa allekirjoituksena on ”Britney ja Sam”.

– Olemme erittäin surullisia kertoaksemme, että menetimme lapsemme raskauden alkuvaiheessa. Tämä on kauhistuttava tilanne kenelle tahansa vanhemmalle. Ehkä raskaudesta olisi pitänyt kertoa myöhemmin, mutta olimme kovin innoissamme jakaaksemme ilouutisen. Rakkautemme on voimavara toisillemme. Aiomme yrittää uudestaan saadaksemme uuden perheenjäsenen. Olemme kiitollisia kaikesta tuestanne. Toivomme yksityisyyttä tämän vaikean asian edessä, pariskunta kirjoittaa.

Monet pariskunnan ystävät ovat ilmaisseet osanottonsa. Muun muassa Paris Hilton kertoo olevansa aina tukena ja lähettää paljon rakkautta lohdukkeeksi.

Spearsin miesystävä Sam on liikkeellä optimistisella asenteella, toivoen mitä ilmeisimmin uuden tulokkaan ilmoittavan tulostaan pikapuoliin.

– Koemme ihmeen pian ❤️, kuuluvat Samin sanat.

Kommentti on saanut valtavan tykkäysvyöryn, lähes 70 000 kappaletta noin 15 tunnin aikana.

Moni on myös arvostanut asian avointa esiintuomista. Raskaudesta kerrottiin julkisesti huhtikuussa. Pariskunta kertoi pitävänsä tulokasta ”ihmelapsena”.

Lähde ja kuvat: Instagram / Britney Spears

SUOSITUIMMAT