Lauran UMK-kappaletta ihmetellään – ”Uskomaton ääni, mutta…”


Suomen euroviisukarsinnan eli UMK:n neljäs kappale on julkaistu.

Kyseessä on virolaisen Suomessa asuvan Lauran eli Laura Põldveren kappale ”Play”, Kappale kertoo on-off-ihmissuhteesta, jossa toinen osapuoli kyllästyy palaamaan aina takaisin ja antamaan anteeksi.

Kaksi kertaa euroviisuissa Viroa edustaneen Lauran uusi kappale on saanut videon YouTube-kommenteissa hieman ristiriitaisen vastaanoton. Lauran ääntä kehutaan upeaksi ja voimakkaaksi, mutta jotkut eivät pidä kappaletta niin hyvänä, että ääni pääsisi siinä oikeuksiinsa.

– Hänellä on uskomaton ääni, mutta tämä laulu ei tee sille palveluksia… Valitettavasti.

– Olenko ainoa, joka rakastaa tätä! Mielestäni laulu on todella arvokas ja mielenkiintoinen. Se ei ole tyypillinen euroviisujen pop-laulu, siinä on kantri-twistiä! Se on mielestäni aivan mahtava! ❤️

– No nyt oli laimeaa. Kiitos käynnistä Laura ja tervetuloa uudelleen paremmalla biisillä.

– Tämän vuoden virolainen vahvistus ei petä. Lauralla on hieno soundi, biisi on tarttuva. Kertosäe on ok, mutta kaipaisi enemmän voimaa. Nyt on biisi, jonka menestykseen live-esitys tulee vaikuttamaan paljon. Tällaisena ihan ok.

Tiistaina klo 14 mennessä Lauran ”Play” oli saanut 726 peukkua ylöspäin ja 228 peukkua alas, joka on hieman paremmin kuin Dannyn niin ikään ristiriitoja herättänyt kappale ”Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua”, joka on saanut samaan ajankohtaan mennessä 1 300 peukkua ylöspäin ja 764 alas.

UMK:ssa on tänä vuonna seitsemän ehdokasta ja kilpailukappaleita julkaistaan yksi päivässä. Ennen Lauraa on julkaistu kappaleet ”Lie” Oskrilta, ”I Love You” Teflon Brothers x Pandoralta sekä ”Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua” Dannylta. Katso kappaleet alta!

SUOSITUIMMAT