Lolalta leikattiin kasvaimia – nyt uusi vaiva ja sairausloma!


Takavuosien Miss Suomi Lola Odusoga on jo 45-vuotias vaikka ei uskoisi.

Viime aikoina Lola on keskittynyt avautumaan sairauksistaan, ja se on kunnioitettava asia, sillä julkisuuden henkilöiden sairauskertomuksiin meidän tavistenkin on helppo samastua ja myötäelää mukana.

Hiljattain Lolalta poistettiin kohtu, sillä häneltä oli löytynyt lukuisia kasvaimia. Lola kertoi asiasta Image-lehdessä. Leikkaus tapahtui tammikuussa.

Nyt Lola on joutunut eri vaivan takia sairauslomalle. Hän on loukannut polvensa.

– Näin ne pelot toteutuu! En ole koskaan kävelly kepeillä, eikä oo polville tapahtunu mitää vakavaa, mutta nyt! hän avautuu.

– Oon siis aina pelänny aivan hulluna sitä et mun polvilleni tapahtuis jotain, siis silleen jopa vähän sairaalloisestikin. Aattelin aina et kivun lisäks ehkä pyörryn ja oksennan ällötyksestä sit jos/kun niin käy, koska voin fyysisesti pahoin jo kun frendi kertoo omista polviongelmistaan.

Lola ei kerro miten polvensa teloi, mutta aikoo hyödyntää vammansa:

– No mutta, here we go! Päätin et pääsette kaikki mukaan seurailee meitsin saikuttamista oikeen saikkupäiväkirjojen parissa! Näitä on luvassa tarinoiden puolella päivittäin, joten ottakaahan se tarinapuoli seurantaan, siellä myös selvii sit tarkemmin mitä kävi, tuotteistaja-polvisairas Lola kertoo.

SUOSITUIMMAT