Lue tästä horoskooppisi viikolle 10 (7.3.–13.3.)


Oinas (21.3.–19.4.)

Olet ollut enemmän tai vähemmän erossa ystävistäsi ja työkavereistasi liian pitkään. Vaikka ette ole pitäneet yhtä tiivistä yhteyttä kuin ennen rajoituksia ja etätöitä, siteenne eivät ole kadonneet minnekään, joten ota itseäsi niskasta ja innosta itsesi jälleen sosialisoimaan. Varsinkin tällä viikolla se kannattaa!

Härkä (20.4.–20.5.)

Kyllä, olet hyvin jääräpäinen ja sinun on vaikea hyväksyä muutoksia, mutta kenelläkään muulla ei ole sinun kykyjäsi selvittää tietäsi eteenpäin. Ehkä olit jonkin suuren kynnyksellä 2020 joulukuussa? Nyt saat uuden mahdollisuuden ja sinulla on myös itsevarmuutta saavuttaa omalta kannaltasi paras mahdollinen sopimus tai tulos. Älä kaihda vastuuta!

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Ammatillinen menestys on hienoa, mutta entä tunnustuksen saaminen siitä mitä tunnet? Viikon puolessa välissä luovuutesi alkaa kukkia ja innovoit uusia asioita. Käytä siis mielikuvitustasi, sillä et ole vielä lähestulkoonkaan keksinyt parhaita ideoitasi.

Rapu (21.6.–22.7.)

Juuri ennen pandemiaa et ollut valmis ottamaan seuraavaa askelta työelämässä tai omassa taloudenpidossasi, mutta sinulla on uusi mahdollisuus tällä viikolla, joten tartu tilaisuuteen. Olet liiankin pitkään punninnut asian hyviä ja huonoja puolia, joten nyt on aika tehdä valinta. Se tuo mukanaan uudenlaista jännitystä elämääsi, positiivisella tavalla.

Leijona (23.7.–22.8.)

Tämän talven aikana rutiineihisi on tullut muutoksia, jotka eivät ole miellyttäneet sinua. Ehkä sinulla on ollut ongelmia työkavereiden tai lastesi kanssa. Et ole saanut levätä kunnolla, mutta tällä viikolla saat mahdollisuuden levähtää ja olla itse muiden palveltavana. Anna jonkun muun hoitaa asiat tällä kertaa ja nauti estoitta omasta ajastasi, äläkä edes kuvittele jääväsi siitä velkaa vastapalveluksia.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Tällä viikolla sinulla on aikaa pysähtyä hetkeksi ja asettaa asioitasi tärkeysjärjestykseen, myös ihmissuhteita. Ei ole väliä, vaikka nyt tekemäsi asiat eivät ole loogisia tai käytännöllisiä, kunhan pysyttelet itse asettamiesi rajojen puitteissa. Keskity miettimään, mikä saa sinut inspiroitumaan ja mikä voisi antaa sinulle enemmän vapautta arkielämässä.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jos olet unelmoinut romanssista vanhan tai uuden ihastuksen tai erityisen rakkaan exän kanssa, tällä viikolla voit hieman tunnustella asiaa. Mikä ajoi teidät alun perin erilleen? Johtuiko se suhteen ulkopuolisista asioista? Etsi arkielämääsi enemmän helppoutta ja lempeyttä, niin huomaat samalla olevasi myös avoimempi rakkaudelle. Älä välitä, mitä muut ajattelevat suhteestasi, sillä tärkeintä on ainoastaan se, mitä sinä siitä ajattelet.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Tällä viikolla kannattaa keskittyä kotiin ja sisustamiseen. Tee kodissasi muutoksia, jotka saavat sen tuntumaan oikeasti kodilta eikä vain paikalta, jossa satut asumaan. Hyväksy ja omaksu ensimmäiseksi se, että kukaan muu ei voi kertoa sinulle, mitä sinä itse haluat.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Nauti tällä viikolla kotielämästä ja anna onnellisuuden säteitäsi muillekin. Pikku heippalappu piristää kummasti toisen päivää. Voit myös vaikkapa tutkia sukujuuriasi, kirjoittaa päiväkirjaa tai pohtia haaveitasi. Mielesi tarvitsee tällä hetkellä hieman eteeristä leijumista. Tällä viikolla sinun ei siis kannata keskittyä monimutkaisiin suunnitelmiin ja rakennelmiin eikä varsinkaan huonekalujen kokoamiseen.

Kauris (22.12.–19.1.)

Onneksi olet kerännyt rahaa talteen, sillä muuten yllättävä kulu aiheuttaisi sinulle hankaluuksia. Nyt kuitenkin selviydyt asiasta huoletta. Voit saada tällä viikolla otollisen mahdollisuuden käyttää rahaa lastesi ja kotisi sijaan kerrankin itseesi. Tulet nauttimaan siitä, joten tartu tilaisuuteen!

Vesimies (20.1.–19.2.)

Välttelet yleensä konflikteja, jotka eivät liity millään tavalla sinuun, mutta nyt keksit viisautesi myötä ratkaisun johonkin ongelmaan perheen tai työkavereiden parissa. Alat palata tällä viikolla muiden arvostamaan asemaasi mentorina tai henkilönä, jolta kannattaa kysyä neuvoa.

Kalat (20.2.–20.3.)

On helppoa kadottaa itsensä yrittäessä liiaksi asettua muiden asemaan. Entä sinun mielipiteesi? Mitä sinä ajattelet asiasta? Viikon puolivälin paikkeilla saat mahdollisuuden kertoa oman kantasi tärkeään asiaan. Älä pohdi silloin muiden mielipiteitä, vaan omaasi! Sinua kyllä kuunnellaan ja samalla saat itsekin uuden näkökulman suhtautua asioihin. Jokaista ongelmaa ei ratkaista ohjekirjaa lukemalla. Läheisesi tarvitsevat intuitiotasi. Luota omaan näkemykseesi!

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT