Lue tästä horoskooppisi viikolle 15 (11.4.–17.4.)


Oinas (21.3.–19.4.)

Sinut on totuttu näkemään bileiden piristyspommina, mutta aito ja rehellinen elämäntapasi vaatii myös sitoutumista. Älä siis ajelehdi harhateille, vaan pysy itsenäsi varsinkin tällä viikolla, kun joitakin vääränlaisia houkutuksia voi yllättäen ilmaantua eteesi. Voisit myös harkita mietiskelyä ja muutenkin henkisen puolesi voimaannuttamista.

Härkä (20.4.–20.5.)

Ammenna voimaa lähipiirisi luottamuksesta. Vaikka sinusta voisi tuntua, ettet ole tänä vuonna saavuttanut vielä niin monia tavoitteita kuin olisit halunnut, olet jo saanut enemmän aikaan kuin arvaatkaan. Huomaat sen jälkikäteen tällä viikolla. Olet muun muassa solminut suhteita, joiden kautta syntyy uusia kontakteja ja mahdollisuuksia. Saat loppuviikosta uutta potkua ja lisää voimia myös työntekoon.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Vaikka haluaisit sekaantua kaikkialle ja kaikkeen mahdolliseen, sinun kannattaa jakaa energioitasi harkiten tällä viikolla. Sinulle tarjoutuu jo alkuviikosta hienoja mahdollisuuksia, mutta kaikki niistä eivät sovi sinulle juuri nyt. Tee siis valintasi harkiten, ettet haukkaa liian isoa suupalaa.

Rapu (21.6.–22.7.)

Ymmärrät lopultakin, että sinun ei tarvitse miellyttää kaikkia. Ajatusmaailmasi on alkanut laajentua ja olet alkanut havaita elämän erilaisia sävyjä. Loppuviikolla osaat myös luopua katkeruudesta joitain asioita kohtaan, ovat ne sitten perheestä tai työ- tai kaveripiiristä. Osaat irtautua sinua ymmärtämättömästä ajatustavasta, jota sinua kohtaan on muiden osalta suunnattu. Sen takia onkin tärkeää, että kerrot heille onnistumisistasi. Tulet yllättymään siitä, miten avarakatseisia muutkin ovat.

Leijona (23.7.–22.8.)

Aikasi on arvokasta, joten anna sitä kumppanillesi, niin teillä on molemmilla mahdollisuus kasvaa – myös taloudellisesti. Pyydä rohkeasti apua äläkä kieltäydy saamastasi anteliaisuudesta. Älä notku tällä viikolla sosiaalisessa mediassa, vaan anna kallisarvoista aikaasi myös itsellesi.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Ansaitset pyyteetöntä rakkautta! Ja sitä tulet saamaan tällä viikolla. Ota se vastaan äläkä anna ylpeytesi toimia sen esteenä. Nauti saamastasi huomiosta, sillä olet sen ansainnut. Tällä viikolla osaat kertoa myös haluistasi ja tarpeistasi ilman nolostumista tai häpeän tunteita.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Tee sitä, mikä saa sinut onnelliseksi! Kannattaa kuitenkin muistaa, että voit löytää iloa mistä tahansa arkisestakin asiasta, kuten juoksevien asioiden hoitamisesta, yhteistyöstä työkavereiden kanssa ja säännöllisestä liikunnasta. Olet viime aikoina ehkä unelmoinut asioista enemmän kuin tehnyt niitä, joten nyt on aika siirtää itsesi eteenpäin ja vaikkapa ulkoilmaan! Loppuviikosta huomaat, miten tärkeää on pitää huolta itsestäsi niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Tarvitset yhteyttä muihin, mutta tarvitset samalla myös tasapainoa. Viime viikot ovat olleet sinulle haasteellisia, mutta tällä viikolla asiat alkavat helpottaa. Nyt on myös oikea hetki herätellä romanttisia ajatuksia. Pidä kuitenkin mielessä henkinen hyvinvointisi, sillä tärkein ihmissuhteesi on itsesi kanssa.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Mielesi tekisi jo seuraavalle matkalle, mutta huomaat alkaneesi rakastaa yhä enemmän kotonakin olemista. Kotisi on linnasi, mutta älä jää sinne yksin. Olet sisustanut kotisi hienoksi, joten olisiko nyt jo korkea aika kutsua muitakin kylään vaikka juhlimaan pääsiäistä?

Kauris (22.12.–19.1.)

Voit toki aina haaveilla enemmästä, mutta muista myös arvostaa sitä, mitä sinulla jo on. Viikonloppuna sinulla on aikaa miettiä työasioidesi arvoasetelmia. Sinua pyydetään luopumaan jostain, joka pidättelee sinua. Tämä aiheuttaa sinulle ristiriitaisia tunteita, mutta ajattele, mitä haluat tulevaisuudeltasi. Paranna myös hyvinvointiasi esimerkiksi pitkällä kävelylenkillä, puhelulla läheiselle tai mukavalla luontoreippailulla.

Vesimies (20.1.–19.2.)

Alkuviikon aikana voit unelmoida entistäkin suuremmista raha-asioista. Kunhan määrittelet tavoitteesi realistisesti, tulet huomaamaan, että siihen tarvittavat resurssitkin kyllä ilmaantuvat aikanaan. Viikonloppuna koet jonkinlaisen käännekohdan, on sitten kyseessä opiskelu, työ, matkailu tai henkinen hyvinvointi.

Kalat (20.2.–20.3.)

Mahtavaa, olet onnekas tällä viikolla! Myös viehätysvoimasi on nyt ennätyslukemissa, mutta ole varovainen, sillä myös alttius loppuun palamiseen on lähes yhtä korkeissa lukemissa. Laita loppuviikon aikana talousasiasi kuntoon. Maksa pois laskut sekä ne velat, jotka pystyt. Uusia mahdollisuuksia tulee ilmaantumaan, mutta ne edellyttävät myös sitä, että opettelet kehittämään delegointitaitojasi.

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT