Lue tästä horoskooppisi viikolle 16 (18.4.–24.4.)


Oinas (21.3.–19.4.)

Elämäsi ei ole tylsää tällä viikolla. Jonkinlaista draamaakin alkaa poreilla kotona tai perheessä. Oletko vältellyt yhteenottoa perheenjäsenen tai epäkunnioittavan ystävän tai kämppäkaverin kanssa? Tällä viikolla sinulla on mielessäsi selkeyttä, jonka avulla voit nostaa kissan pöydälle ja selvittää asioita. Ongelmat eivät katoa, jos niitä ei selvitetä.

Härkä (20.4.–20.5.)

Nyt on lopultakin oman horoskooppimerkkisi kuukausi. Voisit vaikka jopa tehdä suuren muutoksen ulkonäköösi. Jos se myöhemmin kaduttaa, niin ainakin kokeilit, ja kokeilematta ei voi tietää. Voit myös hemmotella itseäsi normaalia korkealaatuisemmilla ruoilla ja juomilla. Tällä viikolla kannattaa kokeilla uusia asioita!

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Selviät kyllä yksinkin! Koet jonkinlaisen ahaa-elämyksen ystävän tai läheisen kanssa. Olet kyllästynyt siihen, että tietyt ihmiset vain imevät aikaasi, joten siirrät itsesi pois heidän vaikutusalueeltaan. Jos homma ei jonkun kanssa vain mitenkään klikkaa, se kannattaa jättää sikseen.

Rapu (21.6.–22.7.)

Olet alkanut uupua, joten nyt on tauon paikka. Tapaa vaikka kavereitasi kiireettömästi ja jutustele mukavia heidän kanssaan. Sosialisointi piristää ja rentouttaa. Loppuviikosta työt ja kaikenlaiset tekemiset alkavat taas poltella jalkojesi alla, joten vedä syvään henkeä ja ota iisisti. Kyllä se siitä.

Leijona (23.7.–22.8.)

Saat tällä viikolla hyviä uutisia! Älä kyseenalaista, oletko ansainnut jotain vai et, vaan nauti hetkestäsi. Uudet vastuut voivat tuoda mukanaan paineita ja stressiä, joten muista säilyttää tasapaino työn sekä henkilökohtaisen elämäsi välillä.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Taloudenhoitosi saa tällä viikolla uudenlaista selvyyttä. On myös aika suunnitella tulevaa. Laajenna mielikuviasi tulevaisuuden visioista, sillä yllättävä uusi mahdollisuus voi hyvinkin odotella jo nurkan takana, ehkä jo tällä viikolla.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Nyt menee hyvin! Sinulla on tällä viikolla onnea raha-asioissa. Saat jostain yllättäen rahaa tai ylennyksen tai uuden työpaikan, mutta yhtä kaikki, raha-asiasi kohenevat. Ota onnesi vastaan ja nauti siitä täysin rinnoin!

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Sinkkuskorpionit voivat hyvinkin löytää tällä viikolla uuden rakkaan. Mahdollisuudet tähän ovat otolliset varsinkin viikonloppuna, joten rohkeasti vaan baanalle! Älä pelkää jonkun henkilön taustoja tai huhujen kautta kuultua mainetta, vaan tutustu häneen ihmisenä, jotta voit muodostaa hänestä oman mielipiteesi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Tällä viikolla kaikki tuntuvat hidastavan ympärilläsi, joten miksi olet itse vieläkin niin kiireinen? Eikö olisi aika hieman huilata muiden mukana? Juoksevat asiat eivät tietenkään hoidu itsekseen, mutta muista pitää huolta myös itsestäsi, jotta jaksat hoitaa niitä. Sinäkin tarvitset pientä keväthuoltoa.

Kauris (22.12.–19.1.)

Sinut huomataan, jos teet itsesi huomattavaksi! Sinulla on romanssia ilmassa tällä viikolla, mutta vain jos et märehdi asioita itseksesi kotisohvalla. Hakeudu siis ihmisten ilmoille ja anna heidän nähdä sinut – voit yllättyä, kuka sinut huomaa. Ehkä voisit tutustua deitti-appienkin tarjontaan. Olet myös luovalla tuulella, joten musiikki ja taide ovat sinulle otollisia harrastuksia tällä viikolla.

Vesimies (20.1.–19.2.)

Vietät tällä viikolla paljon aikaa kotona, ja vaikka siinä ei ole mitään vikaa, kaipaat silti jonkinlaista piristystä. Suuntaa luovuutesi ja inspiraatiosi vaikkapa sisustamiseen tai kesäpuutarhan suunnitteluun. Kokeile jotain aivan uutta ja yllättävää!

Kalat (20.2.–20.3.)

Pienestä harmittomasta flirttailusta ei voi olla haittaa, eihän? Se kuitenkin piristää päivää ja saa sinut hyvälle tuulelle. Tällä viikolla olet erityisen flirttailevalla tuulella, joten anna palaa vaan! Siinäkin hommassa voi käyttää sopivissa määrin luovuutta ja kekseliäisyyttä.

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT

Salkkarit-tähti meni naimisiin! Katso kuva persoonallisesta häätyylistä Seiskan kuvalinkistä

Seiskan kuvaaja on ollut todistamassa, kun Salatuista elämistä tunnetuksi tullut Petteri Paavola on astellut tuoreen vaimonsa kanssa kirkosta ulos.

Seiska: Sabina Särkän ja aviomiehen julkinen toiminta hämmästyttää

Seiska kertoo saaneensa jo pidemmän aikaa vihjeitä, että Sabina Särkän avioliitto olisi ajautunut jonkinlaiseen kriisiin. Miss Suomen perintöprinsessana...

Seiska: Piritasta eronnut Niklas Hagman löysi uuden rakkaan!

Seiska tietää kertoa, että entinen jääkiekkoilija Niklas Hagman on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden. Hänen on nähty lomailevan Kreikassa näyttävän vaaleaverikön kanssa. Kaksikko...

Saija Tuupanen joutui hakeutumaan hoitoon – ainakin yksi keikka peruttu

Saija Tuupanen kertoo Instagramissa sairastuneensa. - Voi änkeröinen! Ääni katosi ja täällä matkataan lääkäriin, suosikkilaulaja selostaa.

Seiska: Vesa-Matti Loirin, 77, terveydentila romahti – joutui sairaalahoitoon

Koko kansan tuntema näyttelijä ja muusikko Vesa-Matti Loiri, 77, on joutunut sairaalahoitoon. Asiasta kertoi Seiskalle rakastetun viihdetaiteilijan lähipiiri.

Seiska: Vesa-Matti Loirin terveysongelmat pahenivat tragedian myötä

Kerroimme aiemmin tällä viikolla Seiskan uutisoinnin pohjalta, että Vesa-Matti Loiri, 77, on joutunut sairaalahoitoon. Viihteen monitaituri on kärsinyt...

Mika Salo esitteli tyttöystävänsä – poseeraavat yhdessä hääjuhlassa

Formula 1 -kisoissa nykyisin tuomarina sekä tv-lähetyksissä kommentaattorina toimiva entinen F1-kuljettaja Mika Salo, 55, oli viime keväänä lehtiotsikoissa hämmentävien naissuhteidensa takia.

Seiska: Stefan Thermanilta meni koti alta

Seiska uutisoi, että kohuliikemies Stefan Therman on joutunut muuttamaan pois asunnostaan Helsingin kantakaupungin arvokorttelista. Seiskan mukaan Thermanin naapurit saivat...

Vappu Pimiä miehelleen: ”Se oli sen sormuksen loppu”

Tanssii Tähtien Kanssa -juontaja Vappu Pimiä lomaili äskettäin miehensä Teemun kanssa kotimaassa. Pimiä kuvaili matkaa aikuisten "pussailulomaksi" ilman lapsia.

Seiska paljasti salaloman! Vaihtoiko Erika Vikman Dannyn goottirokkariin?

Erika Vikman, 29, ja The 69 Eyes -yhtyeen laulaja "Jyrki 69" Linnakivi, 53, nähdään syksyllä Vain elämää -sarjan uudella kaudella, joka kuvattiin...