Lue tästä horoskooppisi viikolle 23 (6.6.–12.6.)


Oinas (21.3.–19.4.)

Olet viime viikkojen aikana pohdiskellut paljonkin rahankäyttöäsi, mutta tämän viikon lopussa sinun on vaikea vastustaa pientä tuhlailua. No, rahatilanteesi on parempi kuin alkuvuonna, joten siitä vaan, kunhan teet sen järkevästi ja kohtuudella. On hyvä pitää mielessä, että kotiin tehdyt hankinnat parantavat omaa viihtyisyyttä ja täten myös mielialaa.

Härkä (20.4.–20.5.)

Olet alkanut viime viikkojen aikana arvostaa itseäsi uudella tavalla. Viikonlopun kynnyksellä haluat viedä muutostasi pidemmälle ehkäpä uuden kampauksen tai vaatteiden myötä. Tekemällä niin annat ulkokuoresi kuvastaa niitä muutoksia, joita olet saanut aikaan pinnan alla.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Asiat ottavat aina oman aikansa. Vaikka sisäistä muutosta ja kasvua on tapahtunut, se kaikki ei luonnollisestikaan ole heti näkyvissä. Malta siis mielesi ja käy vaikka pitkällä lenkillä, saunassa tai hieronnassa, kyllä se siitä.

Rapu (21.6.–22.7.)

Yksityiselämässäsi on kovasti kiireitä tällä viikolla, mutta älä stressaa niistä vaan toivota ne tervetulleiksi. Keskity kiireen sijaan tekemään olotilasi sellaiseksi, että voit hyvin. Viikonloppuna saat myös rentoutusta pitämällä hauskaa ystävien kanssa.

Leijona (23.7.–22.8.)

Olet matkalla kohti menestystä! Kaikki tietävät, että olet onnesi ansainnut, mutta vielä on paljon tekemistä suuren tavoitteen saavuttamiseksi. Loppuviikosta saat yllättävän yhteydenoton, josta on sinulle hyötyä juuri tässä asiassa.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Rakastat kunnon keskusteluita, ja tällä viikolla sellaista on tarjolla! Nautit täysin sydämin matkasta ja tutustut uusiin ihmisiin. Voit jopa tavata flirttailevan henkilön esimerkiksi museossa tai ravintolaillallisella, jonne olet mennyt itseksesi. Nauti tästä keskustelusta, sillä se voi johtaa vaikka mihin!

Vaaka (23.9.–23.10.)

Raha on ystäväsi juuri nyt! Alkuviikolla keskityt tutkimaan asioita ja olet innostunut seuraavasta projektistasi. Tulet kuitenkin miettineeksi, mistä saat rahat tämän kaiken toteuttamiseksi. Yllättävä tulonlähde tai laina voi kuitenkin olla loppuviikosta tarjolla, joten tartu siihen. Jos todella haluat tehdä muutoksen jonka tarvitset, tee se!

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Olet jo pitkään ajatellut romantiikan kääntäneen sinulle kasvonsa, mutta odotapa vain, sillä tällä viikolla alkaa tapahtua! Tapaat viikonloppuna ihmisen, joka ei todellakaan ole tyyppiäsi, mutta… Hän on yllättävän rehellinen eikä pelaa mitään leikkejä, mikä on erittäin piristävää. Hänen kanssaan sinun ei tarvitse miettiä tuntikausia kryptisen tekstarin piilomerkityksiä, sillä hän on oikeasti ihastunut sinuun, eikä pelkää myöntää sitä.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Rutiineissasi tapahtuu tällä viikolla muutoksia, mutta se ei haittaa, sillä vaihtelu virkistää ja tykkäät olla liikkeellä. Teet jopa enemmän kuin sinun tarvitsisi, mikä tuo sinulle hyvää mieltä. Viikonloppuna tapahtuu kuitenkin jonkinlainen mullistus, jolla on odottamattomia seurauksia.

Kauris (22.12.–19.1.)

Vaikka et olisi tietääksesi erityisen taiteellinen ihminen, tällä viikolla sinun kannattaa kokeilla tehdä jotain luovaa. Käsittele mielessäsi viime viikkoina kokemiasi asioita ja piirrä ne paperille. Saat siitä yllättävää sisäistä ymmärrystä ja rauhaa. Ehkä voit jopa huomata, että sinulla on kuin onkin salainen taipumus, josta et ollut tiennyt mitään.

Vesimies (20.1.–19.2.)

Olet melko tyytyväinen tällä hetkellä olotilaasi, mutta jokin puskee sinua silti eteenpäin ja tekemään enemmän. Sinulla onkin nyt energiaa saattaa loppuun kaikenlaisia odottamaan jääneitä tehtäviä. Olet myös kiinnostunut leipomisesta sekä kokkailusta, ja tutkit uusia reseptejä sekä uudenlaisia tapoja tuunailla lempiruokiasi.

Kalat (20.2.–20.3.)

Ota itseäsi niskasta ja herätä sosiaalinen elämäsi takaisin henkiin. Tapaa vanhoja tuttuja ja tutustu uusiin. Enää ei tarvitse olla eristyksissä, joten voit nyt ottaa kaiken ilon irti ihmisten kanssa seurustelemisesta. Tapaa vanhoja tuttuja ja tutustu uusiin. Se kannattaa varsinkin tällä viikolla!

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT