Lue tästä horoskooppisi viikolle 25 (20.6.–26.6.)


Oinas (21.3.–19.4.)

Sinulla on pitänyt kiirettä viime viikot ja vaikka tekemistä riittää vieläkin, et voi enää kieltää tarvettasi rojahtaa sohvalle lataaman akkuja. Olet väsynyt, mutta haluat silti olla tekemisissä muiden kanssa, joten kutsu vaikka kaverit luoksesi viikonloppuna katsomaan jotain nostalgista kesäelokuvaa!

Härkä (20.4.–20.5.)

Sen sijaan, että tavoittelisit koko ajan lisää, pysähdy hetkeksi olemaan kiitollinen siitä, mitä sinulla jo on. Voisit myös lähteä pitkälle kävelylenkille puistoon tai lähiseudulle ja rupatella kiireettömästi ystävien kanssa. Tällä viikolla voit myös hemmotella itseäsi, kunhan et törsää liikaa!

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Sinussa on hehkua! Jopa niin paljon, että voit huomaamattasi varastaa kaiken huomion rapu-ystäväsi syntymäpäivillä. Ota tästä hehkusta kaikki irti ja pidä hauskaa ihmisten kanssa. Voit myös uudistaa ulkoasuasi jollakin uudella vaatekappaleella tai erilaisella kampauksella.

Rapu (21.6.–22.7.)

Hyvää syntymäpäivää kaikille ravuille! Ystäväpiirisi odottaa sinun juhlivan syntymäpäiviä ja koko kesää suureellisesti, mutta haluaisit vain viettää aikaasi rennosti ja lepäillen. Mieti tarkoin, mitä itse haluat, ennen kuin myönnyt muiden suunnitelmiin.

Leijona (23.7.–22.8.)

Kulissien takana on tekemistä! Sinua yritetään houkutella joka suuntaan, mutta haluaisit nyt mieluummin olla omassa rauhassa, joten tee tällä viikolla hieman itsetutkiskelua. Tee vaikkapa henkinen inventaario vuodestasi tähän mennessä ja mitä haluat muuttaa elämässäsi kesän aikana.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Et pysty tekemään kaikkea yksin, joten pyydä apua. Käytä hyväksesi suhdeverkostoasi, niin voit saada apua ja ratkaisun ongelmaan odottamattomalta taholta. Kenet haluat tiimiisi, kun rupeat toteuttamaan suunnitelmiasi?

Vaaka (23.9.–23.10.)

Hyvinvointisi on tarttuvaa tällä viikolla! Anna muidenkin nauttia henkisestä auringonpaisteestasi. Saat myös ansaittua tunnustusta saavutuksistasi ja kiinnostut jostakin ulkomaasta matkan tai jonkin muun asian merkeissä.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Sinulla on juuri nyt levoton olo ja haluaisit kovasti mennä johonkin uuteen paikkaan. Kumppanisi saaminen mukaan tällaiselle täysin uudenlaiselle reissulle voi kuitenkin vaatia melkoisia suostuttelutaitoja, joten paneudu asiaan huolella, sillä kenties te molemmat olette sen tarpeessa. Hän ei vaan ole vielä huomannut sitä.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Hieman jälkipoltolla ollut romanssi voi nyt saada uutta tuulta alleen. Vaikka sinulla oli omat epäilyksesi, vaikuttaa siltä, että tämä ihmissuhde voisi oikeasti jopa toimia. Älä ujostele kertoa peloistasi ja huolistasi, varsinkaan suhteen voimatasapainosta. Rakkaus edellyttää avoimuutta ja rehellisyyttä.

Kauris (22.12.–19.1.)

Varsinkin tällä viikolla kauniit asiat ja rakkaus ovat sinulle erityisen tärkeitä. Kukoistat myös yhteistyön saralla juuri nyt, on sitten kyseessä matka, harrastus tai mikä tahansa yhdessä tehtävä asia. Etsi iloa ja kauneutta myös arkisista asioista!

Vesimies (20.1.–19.2.)

Mikä on mielipuuhaasi? Tee juuri sitä tällä viikolla ja tutkiskele, miten voisit tehdä siitä vieläkin mukavampaa. Voit jopa huomata rakastavasi arkielämääsi! Olet myös erityisen luovalla ja flirttailevalla tuulella. Kuka täyttäisi päiväsi ilolla?

Kalat (20.2.–20.3.)

Tällä viikolla voit elää todeksi romanttisia unelmiasi. Älä jarruttele tunteitasi, vaan näytä ne hänelle! Jos sinulla on lapsia, myös heistä tulee nyt ykkösprioriteetti. Lasten ollessa kesälomalla sinulla on enemmän aikaa puuhailla kaikenlaista heidän kanssaan. Pelatkaa, leikkikää ja askarrelkaa. Samalla saat kosketuksen myös kadoksissa olleeseen sisäiseen lapseesi.

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT