Lue tästä horoskooppisi viikolle 36 (6.9–12.9.)


Oinas (21.3.–20.4.)

Sen sijaan että kutsuisit kotiisi vieraita, käy kylässä ystävien tai sukulaisten luona. Sosiaalinen tilanne tai lyhyt lomamatka voi johtaa romanttiseen kohtaamiseen. Joku josta välität, saattaa piilotella sinulta jotain. Saatat kuulla yllättäviä uutisia.

Härkä (21.4.–21.5.)

Tahdonvoima pelastaa sinut vaikeasta tilanteesta. Odottamaton ystävällinen ele lämmittää sydäntäsi. Voi olla, että käytät liian paljon rahaa viihteeseen. Ota yhteyttä läheiseesi.  

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Suunnittele päiväsi huolellisesti ja saat paljon aikaan. Tarkkaile tilisi liikennettä. Rauhoitu ja kuuntele, mistä kumppanisi valittaa. Voi olla, että joudut tekemään kompromissin.

Rapu (22.6.–22.7.)

Osallistu fyysisiä aktiviteetteja tarjoavan ryhmän toimintaan. Käytä aikaa kuulumisten vaihtamiseen. Suunnittele pieni seikkailumatka. Voi olla, että tapaat kiinnostavan henkilön, jonka haluat oppia tuntemaan paremmin.

Leijona (23.7.–22.8.)

Tällä viikolla saatat ajautua riitaan kumppanisi kanssa, mikäli aikaa rauhalliseen keskusteluun ei löydy. Kaipaat seikkailua ja jännitystä. Vältä yhteenottoa työkaverisi kanssa. Tarkkaile rahankäyttöäsi.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Tarjoa lohdutusta vaikeassa tilanteessa olevalle läheisellesi. Yritä houkutella koko perhe mukaan kotona odottavaan projektiin. Mieti millaiset muutokset ilahduttaisivat kaikkia. Saatat saada odottamattoman vieraan.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Yritä käsitellä asia loppuun nopeasti, vaikka joutuisit näkemään enemmän vaivaa. Älä vaivu epätoivoon menneisyyden valinnoista. Suunnittele lomamatkaa uuteen kohteeseen. Vältä tunteilla leikkimistä – pahennat vain tilannetta.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Muutokset kotona näyttävät todennäköisiltä. Saatat huomata, että nopea älysi ja viehätysvoimasi auttavat sinua voittamaan liittolaisia. Voit selvittää ongelman olemalla rehellinen. Piristä läheistäsi puhelulla tai vierailulla.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Saat aikaan enemmän, mikäli teet töitä kotoa käsin. Pieni viikonloppumatka voi kohentaa asioita kumppanisi kanssa. Joku saattaa yrittää mustamaalata sinua. Saatat tajuta jotain oleellista tärkeään valintaan liittyen.

Kauris (22.12.–20.1.)

Huolehdi, että et rasita itseäsi liikaa, mikäli teet jotain urheiluun liittyvää. Anna suuttumuksen laantua ennen kuin toimit – parisuhteesi kiittää. Käy illanvietossa ystäviesi kanssa, mikäli tilaisuus tulee eteen.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Älä anna sukulaisen tai ystävän mielipiteen vaikuttaa päätökseesi. Ole varovainen, mikäli matkustat tällä viikolla – olemassa on pienen onnettomuuden mahdollisuus. Laajenna näkökulmiasi osallistumalla tapahtumaan, joka auttaa sinua rentoutumaan. Toimi.

Kalat (20.2.–20.3.)

Viehätysvoimasi ja anteliaisuutesi tuo eteesi uusia ystäviä ja romanttisen kohtaamisen mahdollisuuksia. Vanhempi sukulainen on saattanut painostaa sinua tiettyyn suuntaan. Muista avoimuus. Älä hätiköi ison päätöksen kanssa.

Kuva: Pexels

SUOSITUIMMAT