Lue tästä horoskooppisi viikolle 47 (22.11.–28.11.)


Oinas (21.3.–19.4.)

Tällä viikolla kannattaa olla joustava. Kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseensä, vaikka se olisi täysin päinvastainen kuin sinulla. Ennen kuin alat kiistellä jostain mielipideasiasta, mieti, onko se todellakin riitelemisen arvoista?

Härkä (20.4.–20.5.)

Viime viikon lepo tuotti tulosta ja nyt olet valmiina uusiin mahdollisuuksiin. Ehkäpä luvassa on uusia asiakkaita ja rahaa. Älä kuitenkaan tartu joka ikiseen saamaasi tarjoukseen, vaan usko itseesi ja siihen, että saat kyllä mitä haluat.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Olet jo pitkään saanut selviä merkkejä siitä, mitkä kumppanuudet on tarkoitettu jatkumaan, ja mistä on jo aika luopua. Jos vietät viikonloppua kumppanisi, uuden rakastetun tai parhaan kaverin kanssa, tehkää päätökset yhdessä. Joukkuehenki on erittäin kannattavaa sinulle juuri nyt.

Rapu (21.6.–22.7.)

Nyt sinun täytyy keskittää voimasi kaikkeen siihen, mitä täytyy saada tehtyä. Tee lista tehtävistä ja juhli jokaisen tehtävän valmistumista. Sinä pystyt siihen, yksi asia kerrallaan!

Leijona (23.7.–22.8.)

Töissä on pitänyt kiirettä, mutta sen sijaan että rojahtaisit sohvalle, lähde treffeille! Jos esimerkiksi kyläilet vanhempiesi luona, voit tavata jonkun vanhan ystävän tai entisen heilan ja voit ottaa selville, löytyisikö uutta kipinää. Muista, että olet itse oman elämäsi tarinan kirjoittaja.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Nyt on aika ottaa lomaa kaikista remontti-, korjaus- ja muuttohommista. Nauti kodistasi kaikessa rauhassa. Jos joku lattialista on vielä asentamatta tai kynnys vähän repsottaa, sitä ei ole pakko korjata tällä viikolla.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Sinulle on alkanut tulla vähän matkakuumetta. Johtuisiko se Black Fridayn alennusmyynneistä? Sinun ei kuitenkaan ole pakko tyhjentää tiliäsi ulkomaanmatkaan, sillä voit lähteä tutustumaan vaikkapa johonkin naapurikaupunkiin viikonlopuksi, tai voit suunnitella seuraavaa lomamatkaa tutkimalla uusia ja erilaisia matkakohteita.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Älä osta Black Friday -tarjouksista kaikkea mahdollista, mitä et edes tarvitse. Mieti, millaisista joululahjoista perheesi ja ystäväsi voisivat ilahtua, ja hyödynnä tarjouksia niihin. Tällä viikolla kannattaa myös kerätä velat takaisin niiltä, jotka ovat lainanneet sinulta rahaa.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Tämä on sinun viikkosi! Olet ehkä tuntenut viime aikoina olevasi kuin jollain toisella planeetalla, mutta nyt on aika jälleen palauttaa paikkasi juhlien ilopillerinä! Älä anna kurttuotsien lannistaa sinua, vaan tuo iloa heidänkin elämäänsä.

Kauris (22.12.–19.1.)

Se mitä et sano, on yhtä voimallista kuin mitä sanot. Nyt on aika vetää henkeä ja olla ottamatta stressiä kaikesta mahdollisesta. Unohda huolet ja nauti elämästä!

Vesimies (20.1.–19.2.)

Tällä viikolla kannattaa lähteä liikkeelle ja tutustua uusiin ihmisiin. Voisit jopa tehdä jotain vapaaehtoishommia. Olet itse oman elämäsi herra, mutta voit myös tehdä yhteistyötä muiden kanssa, jotka jakavat samoja aatteita.

Kalat (20.2.–20.3.)

Lepo ei ole palkinto, vaan se on edellytys. Sinulla näyttää olevan tällä viikolla kauhea kiire kaiken mahdollisen kanssa, mutta koska olet niin pitkään halunnut olla johtaja, nyt voit olla sellainen, omalle elämällesi! Huilaa tulevana viikonloppuna äläkä mieti työasioita, sillä maanantaina hommat kuitenkin taas jatkuvat.

Kuva: Pexels

SUOSITUIMMAT