Lue tästä horoskooppisi viikolle 52 (27.11.–2.1.)


Oinas (21.3.–19.4.)

Nyt voit laajentaa näkökulmaasi kulissien takana. Vaikka jonkin ison asian tai projektin pitäminen salassa voi tuntua ylivoimaisen vaikealta, tee niin silti, koska juuri nyt on parempi pitää suuret asiat omana tietonasi. Uudenvuodenlupauksiisi voikin liittyä levon laittaminen etusijalle ja ehkäpä vaikka meditoinnin aloittaminen ja oman rauhan arvostus. Eivät kaikki tärkeät asiat aina tapahdu parrasvaloissa.

Härkä (20.4.–20.5.)

Olet saanut paljon aikaan kahden viime vuoden aikana, pandemiasta huolimatta! Muista myös, että sinun ei tarvitse tehdä kaikkea yksin. Tällä viikolla saat elämääsi uutta iloa ja optimismia. Ihmissuhteesi kehittyvät ja ehkäpä osallistut enemmän yhteisönkin asioihin. Voisit harkita uudenvuodenlupauksiksi esimerkiksi osallistumista paikalliseen hyväntekeväistyöhön, juhlien järjestämiseen sekä myös omasta ajasta nautiskeluun. Hyvä mielesi tuo iloa myös muille.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Julkinen imagosi ja urasi ovat saamassa huomiota. Sinut lopultakin huomataan töissä ja/tai saat muuten ansaitsemaasi kunniaa tulevien kuukausien aikana. Jos ura ei ole sinulle tärkeintä, nämä positiiviset suuntaukset voivat ilmentyä myös muunlaisina asioina, kuten äidiksi tulemisena tai naimisiin menemisenä. Nyt voit suunnitella suuria ensi vuodelle. Positiivisuuden kautta voittoon!

Rapu (21.6.–22.7.)

Jos viime vuodet ovat olleet sinulle enemmän byrokraattisia kuin romanttisia, ensi vuosi tuo muutosta ja uuden oppimista. Tällä viikolla sinulla on vihdoin aikaa haaveiluun suurista unelmista, sillä ensi vuonna sinulle on luvassa jotain suurta, esimerkiksi pitkä matka tai jonkin suuren tavoitteen saavuttaminen.

Leijona (23.7.–22.8.)

Leijonan onnet päivät ovat palanneet! Tulet saamaan osakseksi anteliaisuutta. Seuraavien kuukausien aikana avun antaminen ja sen saaminen muilta tulee olemaan entistä helpompaa. Voisit tehdä uudenvuodenlupaukseksi vaikkapa luottovelkasi maksamisen pois, pienen yrityslainan ottamisen tai yhteisen tilin avaamisen tyttö- tai poikaystävän kanssa. Apua on tarjolla!

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Olet kehitellyt rutiinejasi ja saanutkin paljon aikaan tänä vuonna. Nyt voit antaa apuasi muillekin. Tällä viikolla romantiikka kukoistaa. Nyt on oikea hetki lähestyä potentiaalista mielitiettyä tai syventää suhdetta. Avaa sydämesi mahdollisuuksille! Uudenvuoden lupauksiisi voisi kuulua esim. sielunkumppanin löytäminen tai pariterapiaan meneminen.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Tällä viikolla on itsekurin aika, sillä sinulle on nyt helpompaa luoda aikatauluja ja rutiineja. Muista, että menestys vaatii päivittäistä harjoittelua. Uudenvuodenlupauksiisi voisi kuulua joogatunteja, kotitoimiston muuttaminen rentouttavammaksi sekä vitamiinitasapainon varmistaminen.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Skorpioneilla on rakkautta ilmassa! Myös taiteet ja luovuus kukoistavat, joten pidä hauskaa! Sinulle voi alkaa kehkeytyä jopa lapsikuumetta. Ehkä olisi jo aika kuunnella tikittävää biologista kelloasi. Ideoita uudenvuodenlupauksiin: askartelu-, taide-, tai puuhailtoja ystävien kanssa, hyödyllisten sovellusten käyttämistä ja enemmän laatuaikaa lasten kanssa. Myös taide voi olla lääkettä!

Jousimies (23.11.–21.12.)

Saat uudenlaisia oivalluksia itsestäsi. Kasvat henkisesti, ja samoin tapahtuu perheessäsi. Jos olet lykännyt remppaa, nyt on aika ottaa se jälleen tapetille, koska ansaitset kauniin kodin. Ideoita uudenvuodenlupauksiin: muutto unelmien asuntoon, kellarin tai jonkin muun talon osan remontointi sekä ajanvietto iäkkäämpien perheenjäsenten kanssa.

Kauris (22.12.–19.1.)

Sinulle kelpaa vain kaikkein paras! Olet viime vuosien aikana onnistunut kasvattamaan itsetuntoasi ja nyt se alkaa kantaa hedelmää. Voit myös ruveta päästämään enemmän ihmisiä lähellesi. Asiat alkavat kohentua naapurustossa, perheessä ja kommunikoinnissa. Voit luvata itsellesi ensi vuodelle päivittäisiä kävelylenkkejä, viikoittaisia puheluita läheisille, päiväkirjan kirjoittamista ja ehkä jopa uuden auton.

Vesimies (20.1.–19.2.)

Rahaa täytyy käyttää, jotta sitä voi tienata. Elämässäsi on tapahtunut tarpeeksi tänä vuonna, joten nyt voit hetkeksi hengähtää, mutta se ei tarkoita, ettet voisi tehdä valaistuneita taloudellisia ratkaisuja tai sijoituksia. Ensi vuonna voisit esimerkiksi pyytää palkankorotusta tai neuvoja talousasiantuntijalta, tai voit vaikkapa päivittää vaatekaappisi sisällön.

Kalat (20.2.–20.3.)

Mikään ei voi nyt pysättää sinua! Tällä viikolla nouset valokeilaan ja nautit siitä. Myös koko ensi vuosi on sinun vuotesi! Tulet näkemään henkilökohtaista kasvua ja kohentunutta ulkonäköä sekä paljon huomiota. Muista kuitenkin, että liika on liikaa, joten älä anna huomion saada päätäsi pyörälle. Lupaa itsellesi ensi vuodeksi vaikkapa uusi kampaus, säännöllistä hierontaa ja vaikkapa nettisivusi päivittäminen. Sinä näytät hyvältä, ja tiedät sen!

Kuva: Unsplash

SUOSITUIMMAT