Lue tästä horoskooppisi viikolle 7 (14.2.–20.2.)


Oinas (21.3.–19.4.)

Ilon kautta! Alkuviikosta voi olla romanssiakin luvassa, jos pelaat korttisi oikein. Töissäkin sinulla on helpompi viikko, minkä saat aikaan ystävällisellä otteellasi. Ja parempaakin on tulossa, kunhan vain maltat vielä odotella.

Härkä (20.4.–20.5.)

Olet juuri siinä pisteessä, missä sinun kuuluukin olla. Olet juossut sinne tänne kuin päätön kana unelmiasi toteuttamassa, mutta tällä viikolla saat muistutuksen, että vaikka saisit kaiken haluamasi ulkopuolisessa maailmassa, kotisi on silti linnasi. Vietä aikaa läheistesi kanssa. Tilatkaa vaikka ruokaa kotiin ja katsokaa jokin hyvä ja mieltä avartava elokuva. Kun rakastat omaa todellisuuttasi, sinun ei tarvitse niin kovasti yrittää paeta sitä.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Älä tee palveluksia sellaisille, jotka eivät tekisi samoin sinua kohtaan. Kaikki tuntuvat tällä viikolla haluavan osansa sinusta ja viisaudestasi. Jopa hyvin vanhoja ystäviäkin alkaa palata kuvioihin. Vanhojen kamujen kanssa on kiva muistella menneitä, mutta ajattele kuitenkin tarkoin, kenen kanssa oikeasti haluat ystävystyä uudelleen.

Rapu (21.6.–22.7.)

Sinulla on nyt kasvun paikka. On aika ajatella itseäsi, eikä vain antaa itsestäsi kaikkea muille. Ansaitsevatko he huomiosi ja aikasi? Mieti, kenen kanssa sinä haluat olla, ja ole heidän kanssaan. Tällä viikolla rahallinen tilanteesi voi parantua, joten älä jätä tarttumatta uuteen tilaisuuteen.

Leijona (23.7.–22.8.)

Kaikki maailman asiat eivät ole vastuullasi. Älä haali itsellesi liikaa tehtäviä, sillä tällä viikolla sinulla voi keittää yli. Vaikka pystyisitkin suoriutumaan kaikista itsellesi järjestämistä asioista, mieti millaista taakkaa ne tuovat omaan kestokykyysi. On aika antaa hieman periksi, vaikka se kirpaisisi ylpeyttäsi. Opettele delegoimaan joitakin asioistasi.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Huolehdi itsestäsi! Tällä viikolla kannattaa arvioida uudelleen ajankäyttösi sekä paneutumista suhteeseesi. Älä hautaa itseäsi töihin, vaan pohdi mikä on tärkeää juuri sinulle, ja toimi sen mukaisesti.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Sinun on korkea aika herätä horroksesta ja tarttua inspiraatioon, iloon ja nauruun, joita elämässäsi ei ole ollut riittävästi viime aikoina. Olet sosiaalinen ihminen, mutta olet viime aikoina joutunut tekemään liikaa asioita yksiksesi. Nauti elämästä varsinkin tällä viikolla. Ota vaikka drinkki ja rentoudu itsellesi rakkaan asian parissa. Älä stressaa!

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Rakkaus voittaa kaiken. Tukiverkkosi ei ole vielä tänä vuonna ollut täydessä käytössäsi, joten älä arastele puhua heille. Voit myös järjestää vaikka bileet ja kutsua sinne kaikki! Sinusta huokuu tällä viikolla karismaa, joten käytä se hyväksesi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Sinuun iskee kaukokaipuu. Sinulla on jokin outo pakottava tarve päästä kauas pois. Rahoillesi on kuitenkin juuri nyt muutakin käyttöä kuin kaukomaille suuntautuva lomamatka, joten voit lievittää matkakuumettasi vaikka opettelemalla unelmoimasi kohdemaan kieltä ja kokkailemalla sen ruokia. Jos et pääse sinne, tuo se luoksesi!

Kauris (22.12.–19.1.)

Saat hieman helpotusta velkoihisi tällä viikolla. Kyseessä voi olla rahallisen velan tai jonkin velvoitteen lievittyminen tai jopa poistuminen kokonaan. Tällä viikolla myös annat tai saat anteeksi, tai molemmat! Luvassa on hyviä asioita, joten älä murehdi mikä menee seuraavaksi pieleen, vaan luota siihen, että asioilla on tapana järjestyä.

Vesimies (20.1.–19.2.)

Sinulla jäi jokin asia kesken tammikuun lopussa. Nyt olet ymmärtänyt, miten se selviää ja sanat tulevat suustasi kuin itsestään. Parisuhderintamalla on meneillään mielenkiintoisia hetkiä, sillä suhteesi saa sinut joko tuntemaan suurta iloa tai suurta epävarmuutta. Jos kyseessä on jälkimmäinen, pyydä neuvoa aidolta ystävältä, joka saa sinut ymmärtämään asiat muustakin kuin omasta näkökulmastasi.

Kalat (20.2.–20.3.)

Älä anna stressin haitata menoa! Kalenterisi on täynnä, mutta pitkästä aikaa voit aidosti sanoa, että se ei haittaa, sillä rakastat sitä mitä olet tekemässä. Tällä viikolla voit mahdollisesti mokailla muutamaankin otteeseen, mutta kun kaikki on lopulta hoidettu pois päiväjärjestyksestä, voit rentoutua ja nautiskella olostasi, kaiken kiireenkin keskellä.

Kuva: Pexels

SUOSITUIMMAT