Nämä tusina asiaa todella saavat painosi putoamaan


Painon pudottamisen hallitsee jokainen. Sinäkin.

Tiedät että kun syöt vähemmän kuin kulutat, liikut vielä siihen päälle vähän, niin johan alkaa paino pudota.

Homma ei ole kuitenkaan itsestään selvää. Kaikista tärkeintä on motivaatio. Nyt life coach on tehnyt vinkit, joilla motivaatiotaan voi hioa huippuunsa.

Tusina vinkkiä on julkaistu Terveyden Asialla -sivustolla.

Lue muutama alkuun alta:

  1. Aseta rahallinen panos: Panosta rahaa tavoitteesi puolesta. Voit esimerkiksi sopia ystävän kanssa, että menetät tietyn summan rahaa joka kerta, kun et saavuta viikko- tai kuukausitavoitettasi. Tämä voi olla voimakas motivaattori, koska kukaan ei halua menettää rahaa. Ole kuitenkin realisti.
  2. Osta uusia vaatteita: Osta pari vaatekappaletta, jotka ovat hieman liian pieniä nykyiselle kropallesi. Tämä voi toimia konkreettisena tavoitteena ja kannustimena.
  3. Hanki laihdutuskumppani: Kaveri tai perheenjäsen, joka jakaa samat tavoitteet, voi olla erinomainen tukihenkilö. Voitte motivoida toisianne ja tehdä yhdessä terveellisiä valintoja.
  4. Pidä päivittäistä ruokapäiväkirjaa: Kirjaa ylös joka päivä kaikki syömäsi ja juomasi. Tämä auttaa sinua tiedostamaan ruokailutottumuksesi ja pitämään ne kurissa. Voit kirjata myös syömättä jättämäsi asiat – ne joita teki mieli. Käänteinen ruokapäiväkirja on pop.

Lisää  motivoivia vinkkejä täältä.

SUOSITUIMMAT