Nyt myynnissä ”uistinten aateli, lusikkauistin Peto” – aivan poskettomaan hintaan!


Monet kalastajat hieraisivat silmiään nähdessään Facebookissa myynti-ilmoituksen kotimaisesta lusikkauistimesta. Ilmoituksen otsikossa luki seuraavasti:

Nyt myynnissä uistinten aateli, lusikkauistin ”Peto”!

Mikäpä siinä, hyvältä kuulostaa, joten mitä tämä komeus maksaa? Uistimen hintapyyntö sai lukijoiden pasmat sekaisin vähintään yhtä lailla kuin uistimen kuvat. ”Käytetystä hyväkuntoisesta” lusikkauistimesta nimittäin pyydetään peräti 795 euroa!

Hinta on tyrmäävä, suorastaan älytön, mutta kyseessä ei olekaan ihan mikä tahansa uistin, vaan kirjaimellisesti lusikkauistin. Kuten alla olevista kuvista näkyy, yhdeksänkoukkuinen ”Peto” on tehty oikeasta hopealusikasta, johon on kiinnitetty kimaltelevia koruja. Materiaaleiksi on ilmoitettu hopeaa, ametistia, helmeä ja granaattia. Rasiakin on kuulemma LED-valaistu.

Myynti-ilmoitus jaettiin kalastajien ryhmässä riemukkaiden sanojen kera.

– Jumankekka! Pitääpä nykäästä ostohousut jalkaan 😂

Ilmoitukselle tuli muitakin huvittuneita kommentteja.

– En perkele vaan löydä ostohousuja juuri nyt mistään 😜😂😂🍍

– Emäntäkala saattaisi ehkä innostuakin.

– Lusikkahara kai tuo enemmältikki on.. 🙈

– Kala ku nuihin kaikkiin jää kiinni niin yhen otat irti niin seuraava koukku lävistää jo jostain. Menee seki reissu sit tuon kaa tappelussa. 🤔

Alla kuvia 795 euron ”Pedosta”

Tässä ilmoituksen koominen teksti:

Todennäköisesti tulen tällä saamaan kylähullun statuksen, mutta ennen kun teet johtopäätöksen, niin lue tämä alla oleva empiirisen tietoon perustuva perustelu. Aloitin uuden harrastuksen- kalastuksen. Kolmisen kertaa on jo uistimia uitettu vesillä (suattaapi olla enemmänkin), joten vahvaa kokemusta jo löytyy, aina kokemusasiantuntijaksi saakka. Kaikki ei kuitenkaan ole mennyt kuin Strömsössä, saalis on nimittäin jäänyt melko olemattomaksi. Vaatimattomana ihmisenä vika ei tietenkään voi olla minussa, eli välineissä se vika täytyy olla! Perstuntumalla tulinkin johtopäätökseen, ettei kaupalliset uistimet toimii luvatulla tavalla, joten päätin kehittää oman. Tuloksena syntyi lusikkauistimien aateli, yhdeksänkoukkuinen ”PETO”. Uistinta ei vielä ole testattu, enkä varmaan ikinä tule testaamaan, mutta uskallan maltillisesti väittää (korostan sana maltillisesti, jottei lupaa liikoja/ menee vahingossakaan uskottavuus)/ veikata ( veikkauksen osuma jotain 1/15 miljoona), että ainakin ”teoriassa” jokaisella vedolla voisi mahdollisesti tarttua jokaiseen koukkuun vähintäänkin kaksi kala, jos ei enemmän. Jos koet saman, ettei peruskama toimii, niin tartu tilaisuuden ja osta tämä ”Peto” omaksi! Tarjouksia tästä uniikki uistimesta otan vastaan Yv:n kautta. Materiaalit: Hopeausikka: Hopea 813 Jalokivinä: Ametisti 7,21 ct, Helmi 6,97 ct, Granaatti viistehiottu 2,05 ct ja pyöröhiotut Granaatit (1,86 ct, 0,40 ct ja 0,11 ct) Metalliosat: Koukut, lenkit yms. Rasia: LED- valaistu Hintapyyntö on erittäin maltillinen! 795€ karvaiseen käteen ”nopeat kaupat” ja näin kauppa- akti on minun puolesta suoritettu. Valmistaja: Ivary Vimm (kuvataiteilija ja korumuotoilija).

(Kuvituskuva: Pixabay)

SUOSITUIMMAT