Saarioinen lopetti vaivihkaa lauantaimakkaran valmistuksen


Elintarvikeyritys Saarioinen on lopettanut kaikessa hiljaisuudessa lauantaimakkaran sekä usean muun leikkele- ja kestomakkaran valmistuksen.

Saarioisten leikkeleiden kohtalo selvisi MTV Uutisten mukaan maaliskuun alussa, kun lasten suosikin lauantaimakkaran katoamista kaupoista alettiin ihmetellä Saarioisten Facebook-sivulla.

– On harmi tuottaa sinulle pettymys. Lauantaimakkaran valmistus on lopetettu. Olemme luopuneet leikkelemakkaroista ja kestomakkaroista vahvistaaksemme asemaamme tuoreen valmisruoan ykköstoimijana. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia, Saarioiselta vastattiin.

Saarioisten kuluttajakokemuksesta vastaava johtaja Tia Yrjölä vahvisti MTV Uutisille, että vuodesta 1992 lähtien myynnissä olleen lauantaimakkaran valmistaminen on lopetettu tiettyjen muiden leikkeleiden ohella.

– Ymmärrettävästi moni jää sitä kaipaamaan. Lauantaimakkaran lisäksi lopetimme tammikuussa Kevyt metvursti ja Pepperoni –tuotteet, joiden kysyntä on pienentynyt viime vuosina. Siksi olemme tiivistäneet valikoimaamme ja leikkeleissä jatkamme suosituilla Kulta- ja Pippurisarjojen kokolihaleikkeleillä, Yrjölä sanoi.

Saarioinen keskittyy nyt entistä enemmän valmisruokiin, joka on yksi vähittäiskaupan nopeimmin kasvavia ryhmiä.

Lauantaimakkara ei kuitenkaan kokonaan ole kadonnut kaupoista, sillä sitä valmistavat edelleen ainakin Atria, HK ja Snellman.

Lähde: MTV

SUOSITUIMMAT