Seiska: Anita Hirvonen avautuu tapaturmansa aiheuttamista seurauksista


Anita Hirvonen on pitänyt viime vuodet hiljaiseloa julkisuudesta. Nyt ikoninen laulaja on kuitenkin antanut Seiskalle haastattelun.

Hirvosen esiintymiset jäivät katkolle jo vuonna 2018. Laulaja kaatui tuolloin keikkabussissa ja loukkasi polvensa pahasti.

– Polvi oli pitkään kauhean kipeä, ja tuli kaikenmoisia komplikaatioita. Olin viisi viikkoa sairaalassakin, ja painoni putosi parikymmentä kiloa. Kaikesta siitä on kuitenkin selvitty, ja nyt pystyn kävelemään ilman keppiä, Hirvonen kertoo Seiskalle.

Polven puolesta esiintyminen olisi kuitenkin onnistunut jo pidemmän aikaa, mutta sittemmin keikat olivat jäissä koronan vuoksi.

Hirvonen kertoo keskittyneensä viime vuodet terveyteensä ja kuntoutumiseensa. Hän käy muun muassa säännöllisesti vesijuoksemassa Riihimäen uimahallissa.

– Se on hyvää kuntoilua eikä rasita niveliä. Minulla on kotona myös juoksumatto, jolla treenaan. Olen ollut aina kova juoksemaan. Monesti ennen keikkojakin viiletin metsäteillä kilometrikaupalla. Elämässä pitää olla liikettä.

SUOSITUIMMAT