Seiska: Erika Helin jäi yksin, ystävät hylkäsivät tyystin – ”kohtalon tapa ohjata”


Erika Helin, 28, muutti Maltalle muutama vuosi sitten. Muun muassa Playboy-mallina tunnettu kaunotar sai karusti kokea elämän raadollisuuden, kun ystäväpiiri hylkäsi hänet ja parisuhde päättyi eroon.

Parisuhde joutui koetukselle jo viime talvena, kun Erikan miesystävä Ramz jäi kiinni pettämisestä ja suhde päättyi eroon. Syksyn tullen myös ystäväpiiri käytännössä eristäytyi Helinin elämästä, eikä kukaan suostunut olemaan yhteydessä hänen kanssaan.

– En vieläkään tiedä varmuudella miksi, mutta menetin käytännössä kaikki kaverini siellä (Maltalla). Yritän suhtautua asiaan niin, että kaikella on tarkoituksensa. Ehkä tämä oli kohtalon tapa ohjata minua muualle ja toisenlaiseen seuraan, toteaa Helin Seiskalle.

Helin oli ollut poissa Maltalta muutaman kuukauden, jonka jälkeen kavereista ei kuulunut mitään. Hänet poistettiin WhatsApp-ryhmistä ja kukaan ei suostunut tapaamisiin, Erikan nöyrästä asenteesta huolimatta.

– Kyllähän sellainen ärsyttää ihan suunnattomasti, mutta kuka tarvitsee feikkikavereita? Mieluummin olen yksin, kuin huonossa seurassa. Olen liian vanha sellaiseen pelleilyyn, Erika sanoo suoraan.

Syytä yksikään entinen ystävä ei suostunut kertomaan.

Lähde: Seiska
Kuva: Instagram / Erika Helin

SUOSITUIMMAT