Seiska sai Sami Uotilan kiinni – onko ero Kertusta totta?


Kesäteatterissa näyttelevä Sami Uotila on suostunut puhumaan paitsi työstään myös vastaamaan kysymykseen, joka on kaikkien huulilla.

Ikäeropariskunta Kerttu Rissanen ja Sami Uotila muuttivat hiljattain eri osoitteisiin. Se on varmaa, että Kerttu muutti yksin, koska hän on asian itse myöntänyt. Erosta ei ole kuitenkaan puhuttu.

Nyt Seiska laukoo julkkis-Samille kysymyksen. Ja julkkis-Sami vastaa:

– Omasta mielestäni se (että olen pitänyt yksityiselämäni julkisuudesta poissa 30 vuotta) on ollut hyvä juttu. Reilun vuoden takainen Yökylässä Maria Veitola -ohjelma oli kuitenkin tosi upea kokemus, Sami mainitsee. Pari esitteli siinä elämäänsä ja parisuhdettaankin.

– Pian sen jakson jälkeen alkoi kuitenkin taas tuntua siltä, että olen aina tykännyt suojella yksityiselämääni. Eli jos olen ollut nyt tämän tiimoilta hiljaa, niin se ajatus on syntynyt jo reippaasti yli vuosi sitten, näyttelijä totesi Seiskalle.

Samin ja Kertun erilleen muutto ja kommentoimattomuus on kuin toisinto Sami Hedbergin ja Saija Tuupasen erosta.

Pari otti vastaan kaiken julkisuuden mitä rakkaushaastatteluista ja yhteismaininnoista lähti, mutta kun Saija ja Sami sitten muuttivat erilleen (eli oikeasti erosivat), se olikin sitten maailman yksityisin asia.

Näin ei kuitenkaan ihan aikuisten oikeasti ole, ja sen luulisi julkkistenkin tietävän. Mutsit ja faijat -ryhmässä Marri-niminen nainen sanookin ehkä varsin osuvasti:

-Hieman noloa aikuisilta ihmisiltä. Myöntäisivät eron ja sillä selvä. Rusinoita ei voi julkisuuspullasta ottaa! Tämä on vähän samanlaista menoa kuin sillä entisellä isännällä, joka myi häät lehdelle, otti rahat ja kun hakkasi hääyönä vaimonsa, siitä ei olisikaan muka enää kukaan saanut hiiskua tai kirjoittaa, Marri toteaa.

-Julkisuus ei vaan toimi niin!

SUOSITUIMMAT