Stanley Cup -pokaali vietiin väärään osoitteeseen – riemu repesi


Stanley Cup -pokaali ilmestyi yllättäen pariskunnan ovelle. Tilanne hämmästytti aluksi, mutta sitten irtosi jo nauruakin. Miten olisit itse suhtautunut tilanteessa?

Legendaarinen palkintopokaali on ottanut jos jonkinlaista osumaa vuosien saatossa. Mutta sattunut kömmähdys lienee huomattavasti harvinaisempi.

Perinteen mukaisesti jokainen voittaneen joukkueen pelaaja saa palkinnosta tehdyn kopion yhdeksi päiväksi itselleen. Stanley Cupia oltiin viemässä mestarijoukkue Colorado Avalanchen kapteenin, Gabriel Landeskogin luo, mutta hyvin samanlaisen osoitteen omistava pariskunta sai arvolähetyksen kotiovelleen.

Talossa asunut Dmitri Rudenka koski keittiön pöydälle tuotuun pokaaliin ja alkoi ottamaan kuvia siitä. Tällöin paketin toimittaneet henkilöt tajusivat erheensä.

Alempaa voit katsoa videon, joka on kuvattu talon olohuoneen turvakamerasta. Keskustelu menee näin:

– Hei, mitä kuuluu?
– Hyvää, kiitos.
– Kuka siellä on?
– En tiedä.
– Onko tuo Stanley Cup? jonka myötä nauru repeää.

Oven avannut Rudenka kertoo erittäin ystävällisestä miehestä, joka oli tuomassa pakettia sisälle. Videolla hän kertoo nostaneensa paketin ilmaan ja totesi sen olevan erittäin painava. Yksi ajatus jäi kuitenkin mietityttämään.

– Stanley Cup -pokaali, koirani ja minä. Olisin voinut ottaa kuvan, mutten ajatellut sillä tavalla juuri tuolloin, Rudenka kertoo.

– He etsivät (Gabriel) Landeskogia, kapteenia! Tiesin, että hän asuu täälläpäin, mutta että näin lähellä, Rudenka jatkaa.

Katso video alapuolelta.

Lähde: Twitter
Kuvituskuva: Twitter

SUOSITUIMMAT