Ulkomaalaismiehen 3:sti raiskaama Jasmin avautuu nimellään ja kuvallaan


Jasminin kohtalo on painajaismainen.

Hänen työpaikallaan työskennellyt mies raiskasi hänet veitsellä pakottaen peräti kolme kertaa. Tapauksesta on jo aikaa ja Jasmin on selvinnyt siitä pitkällisen terapian jälkeen.

Nyt hän on kertonut selviämisprosessistaan hyvinvointisivuston jutussa. Hän tekee sen rohkeasti omalla nimellään ja kuvallaan.

Hän vaatii muutoinkin julkisuutta raiskausoikeudenkäynteihin, jos se vain uhrille itselleen sopii. Hänelle se sopi, ja hänen juttunsa käsiteltiin avoimin ovin.

Jasmin ottaa asiallisesti puheeksi myös aikamme kuuman perunan: ulkomaalaisten raiskausrikokset. Faktaa on, että esimerkiksi Helsingissä yli puolet niistä oli ulkomaalaisten tekemiä. Hänestä ei tullut rasistia, mutta realisti hän on:

-Ulkomaalaiset loistavat raiskaustilastoissa vuodesta toiseen ja mielestäni asioiden hyssyttely heikentää kunnollisten ja lainkuuliaisten ulkomaalaisten asemaa. He myös joutuvat kohtaamaan vihaa. Mielestäni ei ole rasismia pohtia kriittisesti tätä kulttuurieroista johtuvaa rikollisuutta.

Jasmin toteaa, että kotouttamisen onnistumiseksi maahamme pitäisi tuoda enemmän naisia ja lapsia, kokonaisia perheitä. Näin heillä olisi tukea ja turvaa toisistaan. Sinisilmäisyys tulee Jasminin mielestä maallemme kalliiksi. Lue karmaiseva tositarina ja katso kuva TÄÄLTÄ.

SUOSITUIMMAT