Harkitsen lapseni ottamista kotikouluun


Tämä pandemia ja siihen liittyvä uutisointi sekä täysin päättömät rajoitukset alkavat olla aihe, mikä saa verenpaineeni kohoamaan taivaisiin ja vielä yli. Olen koittanut vältellä aihetta viimeiseen asti täällä blogissani sekä omissa somekanavissani, kunnes koitti näköjään minullakin se hetki, kun on pakko avata sanainen arkkuni.

Nyt kun tähän on sekoitettu jo viattomat lapsetkin, en voi enää vain hiljaa katsella vierestä tätä toimintaa, mikä vaikuttaa jo piilokameralta. Toivon kokoajan, että joku pian julistaisi tämän kaiken olevan aikainen aprillipila, mutta sitä se ei valitettavasti ole.

Vaikka teatterit on kiinni, olemme saaneet seurata varsinaista teatteria erittäin huonoilla näytteiljöillä ja vielä surkeammalla käsikirjoituksella. Mutta yleisö hurraa lisää.

Rajoituksissa ei ole minkäänlaista punaista lankaa eikä niissä ole käytetty edes ripausta maalaisjärkeä. Edes päättäjät itse eivät tunnu ymmärtävän omaa logiikkaa omissa päätöksissään. Kansa ei kyseenalaista mitään vaan papukaijan tavoin toistaa mantraa mitä media niille syöttää. Jos joku päättäjä kehoittaisi kansaa hyppäämään kaivoon, niin porukkahan hyppäisi.

Media on nykyään kansalle yhtä kuin tiede. Ilman popcorneja tätä surkuhupaisaa näytelmää ei voi olla seuraamatta.

En voinut kuin järkyttyä, kun Wilmaan tuli tällä viikolla viesti, että jo alakoululaisille 1-luokasta alkaen suositellaan maskeja. En voi vieläkään uskoa todeksi, että joku aikuinen on ihan todella ajanut tällaisia suosituksia ja vieläpä saanut ne läpi. Mutta sitäkin  järkyttyneempi olen siitä, kuinka moni vanhempi tähänkin suostuu, vaikka on puhdasta näyttöä, että maskeista on enemmän haittaa kuin hyötyä! Maissa, joissa kasvomaskien käyttö on ollut pakollista kuukausien ajan myös ulkona, maskien käyttö ei ole mitenkään hidastanut viruksen leviämistä, päinvastoin. 

Itse ilmoitin opettajalle välittömästi, että minun lapseni terveydellä ei lähdetä leikkimään, vaan lapseni saa hengittää vapaasti. Toivoisin vanhemmilta enemmän vastuun ottamista tässä asiassa.

Kaikkeen ei pidä suostua, etenkään lasten terveyden kustannuksella. Olen harkinnut jo vakavasti lapseni siirtämistä kotikouluun.

Ei ole lasten tehtävä suojella meitä aikuisia vaan aikuisten tehtävä on suojella lapsia!

Kopioin tänään Ike Novikoffin instagram storysta loistavan tekstin, johon oli hyvin kiteytetty mitä haittaa tällä hetkellä lapsille aiheutetaan:

”Mitä tulee maskin käytön terveyshaittoihin, maskin säännöllinen käyttö aiheuttaa käyttäjän sisäänhengitysilmaan voimakasta hiilidioksidipitoisuuden nousua 3000-10000 ppm, kun terveyslaitoksen työhygieeninen raja-arvo sisäilmalle on alle 1500 ppm (myös koululuokat).

Toksinen, eli myrkyllinen raja saavutetaan pitoisuudessaan 5000 ppm, jolloin viimeistään alkaa tulla hiilidioksidimyrkytyksen oireita, joita ovat mm: päänsärky, väsymys, ärtyneisyys, sydämen sykkeen nousu, huimaus, aivosumu, kognitiivisten kykyjen heikkeneminen ja työtehon lasku.

On sanomattakin selvää, että elääkseen ihmisen keuhkot ja aivosolut tarvitsevat happea ja sen vapaa hengittäminen on jokaisen ihmisen perusoikeus. Sinun ei tarvitse käyttää maskia missään yhteydessä. Laki takaa tämän.” Lähde: www.ttl.fi/ova/thiilidioksidi.html

Edellämainittujen lisäksi maskien käytön on tutkittu aiheuttavan iho-oireita, sieni infektioita suun alueella, ruokahaluttomuutta, käytöshäiriöitä, ilon kokemisen vähenemistä, keskittymisvaikeuksia, oppimisvaikeuksia, levottomuutta jne.

Tuhannet lääkärit ja muut lääketieteen asiantuntijat ympäri maailmaa ovat kyseenalaistaneet maskien käytön jopa aikuisilla. Samaan aikaan yksikään taho ei ole valmis ottamaan vastuuta mahdollisista aiheutuvista vahingoista ja pitkäaikaisista ja jopa pysyvistä haitoista, joita maskinkäytön vaatimuksilla aiheutetaan lapsille.

Elämme aikoja, joiden vaikutukset tulevat näkymään varmasti vielä pitkään tulevissa sukupolvissammekin ja vähättelemättä itse pandemiaa, väitän silti, että pandemian vaikutukset ovat raadollisemmat ja moninkertaisesti pahemmat kuin itse pandemia. Tilastoja kaunistellaan, jotta totuus ei näyttäisi niin pahalta, mutta ei tarvitse kuin avata silmät niin jokainen näkee miten metsään on menty.


Ja tähän loppuun en voi olla ihmettelemättä Mihin ovat hävinneet yhtäkkiä ne ihmiset, jotka ovat huolissaan maapallon ekologisuudesta?

Samat ihmiset kuormittaa nyt luontoa kilpaa noilla maskeilla ja lukuisilla kotitesteillä, eikä ymmärretä, että tuhoamme maapalloa kertakaikkisen tehokkaasti ja aivan liian nopeasti. Niin järkyttävää ja niin surullista. Ja valitettavasti liian totta.

Seuraathan minua myös Instagramissa ♥️

SUOSITUIMMAT