HS: Sami Kuronen erostaan – ”Se kirpaisi”


Muun muassa Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu tv- ja radiojuontaja Sami Kuronen, 48, paljasti Helsingin Sanomille olleensa jo viime syksystä lähtien sinkku.

– En ole yrityksistä huolimatta löytänyt vielä elämäni rakkautta. Suhteita on ollut, ja syystä tai toisesta ne ovat päättyneet. Se jättää jäljen. Tiedostan epätäydellisyyteni, Kuronen kertoi HS:lle.

Kuronen ei kerro haastattelusta paljoakaan viimeisimmästä rakkaastaan, mutta Seiskan uutisoinnin mukaan hän seurusteli viime vuonna ”kolmekymppisen kauniin vaaleaverikön” kanssa. Nainen on lehden mukaan ollut julkisuudessa muun muassa kantaaottavien kolumniensa sekä bloginsa kautta. Hän on myös esiintynyt mainoksissa.

– Onnistuimme eroamaan oikeaan aikaan, vaikka se kirpaisi. Ajattelin, että tässä on se elämäni rakkaus. Ei ollut, mutta onnistuimme puhumaan asiat niin, että ystävyys säilyi, Kuronen sanoi HS:lle.

Suomen seksikkäimmäksi mieheksikin nimetyn Kurosen aiemmat erot kuvankauniista kumppaneistaan ovat olleet myrskyisiä ja hän on monesti päätynyt otsikoihin pettämisestä.

Kurosen viimeisin ”virallinen” rakas oli vuoden 2017 Miss Suomi Michaela Söderholm, josta hän erosi 2020 alkuvuodesta. Samana keväänä Kuronen nousi otsikoihin yhteisestä lasten kanssa ulkomaille suuntautuneesta perhelomasta radiojuontajaparinsa Jenni Alexandrovan kanssa, jonka jälkeen Kurosen ex-vaimo ja tyttären äiti Anu Valli haastoi miehen käräjille tytön elatusmaksuista. Kuronen ja Alexandrova kiistivät romanssihuhut, ja viime vuoden alussa Seiska kertoi Kurosen seurustelusta toimittajakaunottaren kanssa.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT