Kokeilisitko tätä life hack -niksiä kotona? Video


Niin sanotut life hack -videot ovat suosittuja netissä ja niiden avulla voit löytää moniakin helppoja sekä käteviä keinoja arkipäiväisten ongelmiesi korjaamiseen.

Kenties alla olevan videon ensimmäisellä vinkillä on kuitenkin ollut tarkoituksena saada aikaan pelkästään klikkejä tai polemiikkia, sillä sen ”taianomainen” lopputulos ei ole mitenkään uskottava. Niksissä nimittäin korjataan rikkoutunut lattialaatan nurkka valuttamalla särkyneen kohdan alle raakaa kananmunaa ja laittamalla pala takaisin. Pyyhettä heilauttamalla laatta korjautuu entiselleen kuin taikaiskusta!

Monille kananmunakikka sai aikaan videon keskeyttämisen alkuunsa ja siirtymisen suoraan kommenttiosioon, jossa niksistä onkin väännetty lukuisia haisevia vitsejä.

5-Minute Crafts -sivusto julkaisee usein aidosti käteviä niksejä. Jos pystyt jatkamaan tämän videon katsomista alkuhämmennyksen jälkeen, kenties löydät siitä muita vinkkejä, jotka ovat uskottavampia, kuten rikkoutuneen hehkulampun poistaminen turvallisesti kannastaan.

Kuva: Facebook / 5-Minute Crafts

SUOSITUIMMAT