Tällainen on futuristisen lentävän hotellin konsepti – video


20 ydinkäyttöisellä moottorilla varustettu Sky Cruise -niminen lentävä hotelli toimisi tekoälyllä ja sen kyytiin mahtuisi yli 5 000 matkustajaa ilman laskeutumista.

Sky Cruise voi risteillä pilvien yläpuolella taukoamatta ilman lentäjiä. Matkustajat vaihtuisivat perinteisillä matkustajakoneilla ja yksityisillä suihkukoneilla ulkoisen hissin kautta.

Se varustetaan huippuluokan mukavuuksilla, kuten näköalatasanteella, joista voi nauttia 360 asteen näkymistä. Sieltä löytyy viihdekeskus, jossa on muun muassa kauppoja, ravintoloita, uima-altaita, teattereita, lääketieteellisiä tiloja, hääpaikkoja jne.

Sen tekoäly havaitsee kaikenlaiset ilman turbulenssit etukäteen ja lähettää vastavärähtelyjä auttaakseen Sky Cruisea navigoimaan ilman liikehäiriöitä. Myös kaikki korjaustyöt ja huollot tehdään ilmassa.

NYT HUIPPUEDULLISESTI TOPPAVAATTEET SUOMALAISESTA LUOTETTAVASTA VERKKOKAUPASTA! ALENNUKSET JOPA -70%. TUTUSTU JA IHASTU!

Sky Cruise on jo herättänyt paljon kohua sosiaalisessa mediassa. Tieteen harrastajat osoittavat jo puutteita, jotka viittaavat siihen, että kyseinen idea ei ole toteutettavissa. Sky Cruisen muoto, paino ja jättimäinen koko ovat fysiikan ja aerodynamiikan lakien vastaisia.

Siitä huolimatta innovatiivinen hotellikonsepti on antanut maailmanlaajuiselle matkailuteollisuudelle puhumisen (ja toivomisen) aihetta.

Alun perin Tony Holmstenin suunnittelema kunnianhimoinen idea valloitti internetin, kun tiedekommunikaattori ja tuottaja Hashem Al-Ghaili äskettäin muotoili konseptin uudelleen ja julkaisi siitä videon, joka perustuu taiteilija Alexander Tujicovin luomaan 3D-malliin.

Katso konseptin esittelyvideo yläpuolelta tai YouTubesta.

Lähde: Traveldine

SUOSITUIMMAT