Väkisinmakaamisen uhriksi joutunut Iida Ketola järkyttyi tosi-tv-ohjelmassa esiintyvän miehen taustasta


Iida Ketola kertoi taannoin rohkeasti julkisuudessa, että hänet oli raiskattu. Iida oli ollut palaamassa läheisensä hautajaisista kaksi vuotta sitten. Matkalla taksikuski oli käynyt hänen kimppuunsa. Myöhemmin selvisi, että miehellä oli muitakin uhreja. Tekijä istuu nyt linnatuomiota.

Iidalle toipuminen oli luonnollisesti erittäin raskas prosessi. Siksi hän järkyttyikin toden teolla, kun Seiska uutisoi, että Temptation Island Suomi -ohjelmaan valittua miestä syytetään törkeästä raiskauksesta. Iida julkaisi kuvakaappauksen Seiskan jutusta tekstinsä alkuun.

– Itse seksuaalirikoksen uhrina minun on tosi paljon helpompi kohdata omia ahdistuksia ja oireilua asian tiimoilta, kun tiedän, että minulle pahaa tehnyt istuu nyt ja tulevaisuuden vuodet vankilassa, Iida kirjoittaa Instagramin stories-osiossa.

Hän on järkyttynyt siitä, että jotkut seksuaalirikoksen uhrit joutuvat mahdollisesti näkemään epäillyn tekijän avatessaan television tai muuten julkisuudessa. Iida viittaa myös muihin henkilöihin Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähtävän miehen lisäksi.

– Siksi minun on niin jumalattoman vaikea ymmärtää tiettyjen tyyppien ruutuajat. Mutta mikäpä siinä, kun jengi nauttii ja ainakin osalla on kivaa, Iida toteaa sarkastisesti.

SUOSITUIMMAT