Villen uskomaton löytö: Salamatkustaja kyydissä yli 120 km!


Ville-niminen mieshenkilö on kertonut Facebookissa hellyyttävästä, ja uskomattomasta, kokemuksestaan.

Ville oli ollut viime viikonloppuna lastaamassa puurekkaa Kankaanpään Honkajoella ja havainnut ajoneuvonsa lähettyvillä kissan. Lähimpään asumukseen oli matkaa kolmisen kilometriä, joten Ville oli tajunnut kaverin olevan melkoisen kaukana kotoaan. Hän oli pohtinut, josko ottaisi kissan kyytiinsä ja ryhtyisi selvittämään tämän omistajaa.

Kun lähdön hetki tuli, kissaa ei näkynytkään missään. Ville lähti ajamaan kohti Raumalla sijaitsevaa sellutehdasta. Perillä samainen kissa oli hypännyt yhtäkkiä esiin ”jostain”. Veijari oli siis salamatkanut rekan rakenteissa hurjan yli 120 kilometrin matkan.

Ville otti kissan rekan hyttiin ja paluumatka sujuikin sitten vähän lämpimämmissä olosuhteissa. Ja lämmin oli tunnelmakin. Villen julkaisemalla videolla näkyy, kuinka kissa kiehnää hänen hartioillaan aivan kuin he olisivat tunteneet aina.

Sympaattinen rekkamies vei uuden tuttavuuden kotiinsa ja nyt hän etsii kissan omistajaa Facebookin välityksellä. Ville julkaisi etsintäkuulutuksen julkisessa Kankaanpää-ryhmässä.

SUOSITUIMMAT