Danny, 78, avautui Hymylle suhteestaan 19-vuotiaaseen Helmiin: ”Kaikki on hänestä itsestään kiinni”


Ilkka ”Danny” Lipsanen, 78, avautui Hymy-lehdelle suhteestaan 19-vuotiaaseen Helmi Loukasmäkeen.

Loukasmäki työskenteli Dannyn avustajana koko viime kesän musiikkineuvoksen Rauman lähellä sijaitsevalla huvilalla. Kesän päätyttyä Loukasmäki muutti takaisin kotiinsa Ilmajoelle, mutta kun Danny ja Erika Vikman ilmoittivat Instagramissa erostaan 5.9., Loukasmäki oli heti seuraavana päivänä Dannyn luona Kirkkonummella.

Danny kertoi Hymylle, että kutsui kaunottaren Kirkkonummelle, koska halusi viedä hänet studioon koelevytykseen. Loukasmäki myös jatkaa työtään Dannyn avustajana hoitaen ”arkisia askareita”, kuten toimisto- ja kodinhoitotöitä.

Loukasmäki oli mukana syyskuun lopussa Dannyn 78-vuotissyntymäpäivillä ja julkaisi Instagramissa onnitteluviestin ”lempi-ihmiselleen” sydämen kera.

Danny kertoi Hymylle olevansa tyytyväinen nuoreen avustajaansa.

– Mitäkö näen Helmissä? Hyvin älykkään neidon, joka on musikaalinen, hyvin sivistynyt ja miellyttävä ihminen sekä auttamishaluinen. Kaikella tavalla hyvä ihminen.

Sekä Danny että Loukasmäki ovat kiistäneet, että heidän välillään olisi romanssia. Alla Loukasmäen julkaisema yhteiskuva viime kesältä.

Lähde: Hymy

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT

Kuolleen Rasmus-rumpalin ystävät Seiskalle: ”Miksi ihmeessä hän ei…”

Seiska kirjoittaa entisen Rasmus-rumpali Janne Heiskasen kuolinsyyn selviämisestä. Seiskan mukaan Rasmuksessa aiemmin kannuja takonut Heiskanen kuoli liikennennettomuudessa Thaimaassa 43-vuotiaana.

Matti Nykänen salasi vakavan sairautensa vaimoltaan – vei lopulta hengen

Pia Nykänen palaa Vuoroin vieraissa -ohjelmassa hetkeen, jolloin hän menetti rakkaan aviomiehensä. Hän kertoo, että Matin virallinen kuolinsyy oli uusiutunut haimatulehdus ja...

Jorma Pulkkinen veti pultit tv-ohjelmasta – myös Jethro Rostedt tulilinjalla!

Kaikkien tuntema tv-legenda Jorma Pulkkinen, jonka muistamme Ruutuässän ja -ysin juontajana 80- ja 90-luvuilta, on nyt suutahtanut kunnolla. Jorma...

Seiska: Erokriisi vei sairaalahoitoon – Sami Garamin ex-vaimo avaa taustoja

Julkkiskokki Sami Garamin ja hänen Nina-vaimonsa liitto tuli hiljattain tiensä päähän. Sami on hakenut avioeroa yksin. Nina on aiemmin...

Tunnistaisitko? Tältä näytti Aki Manninen 22-vuotiaana – katso kuva

Aki Manninen juhli perjantaina 47-vuotissynttäreitään. Rita-vaimo päätti juhlapäivän kunniaksi täräyttää kaiken kansan pällisteltäväksi miehensä nuoruuden kuvan. - Ikä on...

Porissa jännittävä tilanne: Asiakas soitti poliisit pimeään ravintolaan!

Asiakas joutui outoon ja pelottavaankin tilanteeseen Porissa lauantai-iltana. Hän oli mennyt etniseen ravintolaan tilaamaan take away -annosta, mutta sisällä...

Mikko Koivun ex-vaimolta raju tilitys – arvostelee lapsiin liittyviä toimia

Mikko ja Helena Koivun avioero on ollut runsaasti otsikoissa. Yhdysvalloissa asunut ex-pari on taistellut oikeudessa jo pelkästään siitä, käsitelläänkö avioero Suomessa vai...

Anna: Elokuussa eronnut Satu Taiveaho löysi uuden rakkauden

Satu Taiveahon ja Ville Virtasen avioliitto tuli elokuussa tiensä päähän. Ex-pariskunnalla riitti suhteessaan vastamäkiä, sillä he erosivat jo aiemmin kertaalleen.

Pappa ollut viikkoja sairaalassa – makasi pihassa avuttomana yli tunnin

Lotta ja pappa -duon iäkkäämmälle osapuolelle tapahtui muutama viikko sitten ikävä tapaturma. Pappa oli kaatunut hakiessaan postia aikaisin aamulla.

Järkyttävä tilanne Espoossa: Mies hengenvaarassa eikä kukaan auttanut! Poliisi vetoaa kansalaisiin

Poliisi on tänä viikonloppuna tiedottanut Espoossa lokakuussa tapahtuneesta järkyttävästä onnettomuudesta. Mieshenkilö oli pudonnut tapaturman seurauksena junaraiteelle. Myöhemmin juna osui häneen.