Dingo-elokuvan kuvaukset alkoivat – nämä näyttelijät nähdään päärooleissa!


Ennennäkemätöntä teinihysteriaa synnyttäneen suomalaisen musiikin ikonin Dingon tarina ikuistetaan elokuvaksi ja se saa ensi-iltansa syksyllä 2024.

Levoton Tuhkimo -leffan kuvaukset alkoivat tänään Porissa. Sitä kuvataan syksyn aikana myös Helsingissä. Elokuvan ohjaajana toimii Mari Rantasila.

Elokuvan pääosaa Pertti ’Nipa’ Neumannia esittää Saku Taittonen. Teatterikorkeakoulussa opiskeleva Taittonen on nähty jo teatterilavoilla Helsingin Kaupunginteatterin näytelmässä Nimetön sekä TV-sarjassa Helsinki-syndrooma. Pepeä näyttelee Alvari Stenbäck, Eveä Mauno Terävä, Peteä Samuel Kujala, Jonttua Emil Kihlström ja Quuppaa Valtteri Lehtinen. Nipan tyttöystävää Marikaa näyttelee Ronja Keiramo. Lisää näyttelijäjulkistuksia on tulossa myöhemmin.

Elokuva keskittyy yhtyeen räjähdysmäiseen läpimurtoon, suosion vuosiin, mutta myös äkilliseen tuhoon. Tarinassa avataan Neumannin henkilökohtaista elämää Dingomanian keskellä. Elokuva käsittelee myös sukupolvien välistä ketjua sekä hyväksynnän ja hylkäämisen teemoja. Vaikka elokuva on saanut inspiraationsa tosielämästä, on se silti fiktiivinen teos.

Lähde: ProPromotion Oy

SUOSITUIMMAT