Lotta on löytänyt rinnalleen poikaystävän!


Lotta ja pappa kertovat avoimesti arjestaan videoillaan ja somepäivityksissään. Myös kaksikon perheenjäseniä on vilahdellut julkaisuissa. Lotta ei ole kuitenkaan koskaan tuonut esiin esimerkiksi parisuhdestatustaan.

Monet ovatkin varmasti olettaneet pappansa kanssa Valkeakoskella asuvan kirjailijan olevan sinkku. Tuoreessa somejulkaisussa Lotta kuitenkin paljastaa seurustelevansa.

– Tämä oli eittämättä kaikkien aikojen ihanin (luku)treffi-ilta. Kirja oli upea ja meillä oli todella hauskaa. Minä tajusin murhaajan ensimmäisenä, joka on syytä mainita erikseen, sillä yleensä poikaystäväni on paljon parempi arvaamaan kirjojen ja elokuvien loppuratkaisut, Lotta selostaa Instagramissa englanniksi vapaasti suomennettuna.

Lotta on siis löytänyt rinnalleen rakkaan, joka on hänen laillaan kiinnostunut kirjoista ja lukemisesta. Lotta ei selvästikään halua tuoda poikaystäväänsä ainakaan toistaiseksi julkisuuteen. Hän on julkaissut pariskunnan romanttisesta lukutuokiosta videon, mutta miehestä näkyy ainoastaan jalat.

 

SUOSITUIMMAT