IS: Carl Danhammer kuoli koronaan – ”Oli saanut molemmat koronarokotteet”


31. elokuuta 65-vuotiaana kuolleen kohuliikemies Carl Danhammerin ex-vaimo Paula Danhammer vahvisti Ilta-Sanomille, että kuolinsyy oli korona.

Paulan mukaan Danhammer oli saanut tartunnan Ghanassa, jossa hän oli parin kuukauden matkalla. Hänet kuljetettiin suoraan paluulennolta Seutulasta Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Viime vuonna miehestään hyvissä väleissä eronnut Paula kertoi IS:lle, että Danhammer oli saanut helmikuussa maksansiirron, mutta koki olevansa riittävän hyvässä kunnossa matkustamiseen koronatilanteesta huolimatta.

– Näin Callen rokotetiedot, ja hän oli saanut molemmat koronarokotteet. Itse hän kertoi saaneensa lisäksi myös venäläisen Sputnik-rokotteen, Paula kertoi IS:lle.

Mäkilegenda Matti Nykäsenkin managerina aikoinaan toimineella Danhammerilla oli ollut muitakin terveysongelmia vuosien varrella. Paulan mukaan hän joutui peräti neljä kertaa koomaan. Paula kertoo toimineensa miehensä omaishoitajana ja joskus myös elvyttäneensä häntä.

Danhammer lähetti useille ystävilleen 21. elokuuta Taysissa otetun kuvan, jossa hän makasi infektio-osastolla sairaalavuoteessa ja näytti peukkua. Kuva jäi mahdolliseksi hänen viimeisekseen.

Lähde: Ilta-Sanomat

SUOSITUIMMAT