Martina Aitolehden ex-rakas avautui erosta: ”Voittaako raha, status, materia yms.”


Kohukaunotar Martina Aitolehti, 39, myönsi keskiviikkona Me Naiset -lehdelle eronneensa ennen vuodenvaihdetta ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisesta, 38. 

Seiskan saamien sisäpiiritietojen mukaan yksi eron olennaisista syistä oli Pikkaraisen elokuussa saama raiskaussyyte, joka alkoi ahdistaa Aitolehteä yhä enemmän. Syytettä käsitellään keväällä Helsingin käräjäoikeudessa.

Pikkarainen ei ole kommentoinut eroa julkisesti, mutta avautui asiasta nyt Instagram Stories -osiossaan. Hän julkaisi kuvan Rambo-koirasta, joka on Aitolehden Nala-koiran pentu.

– Rambo jr lähetti mulle kuvan ja kysymyksen, että mitäs hel..vettiä siellä nyt taas tapahtuu. Ilme kertoo kaiken, Pikkarainen kirjoitti kuvaan ja jatkoi sitten pidemmällä avautumisella.

– Mä en osaa nyt vastata tai vaikka osaisinkin niin jätän nyt tän tähän toistaiseksi ja avaan todellisen tietopankkini jossain kohtaa. Koitan olla se FIKSU TÄSSÄKIN ja miettiä mikä suhteessa on tärkeintä. Voittaako raha, status, materia yms. Sen kaikesta suurimman eli rakkauden? Onneks mä nään sut Rambo jr pian. Oot mun henkireikä vol2.

Seuraavaksi Pikkarainen julkaisi samassa osiossa alla olevan kuvan.

– Nähtiin 2kk sitte ekaa kertaa kun Rambo oli just syntynyt. Kummallakin Rambolla silmät kiinni, hän kirjoitti kuvaan.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT