Mitä tapahtui Katri Helenalle? Pitävätkö huhut paikkansa?


Viikon kuluttua 76 vuotta täyttävä koko Suomen sinivalkoinen ääni, iskelmälegenda Katri Helena ei ole ollut juurikaan julkisuudessa korona-aikana, eikä varsinkaan viime huhtikuun jälkeen, jolloin hän lähetti vapputerveiset Facebookissa.

#Sitkun pandemia on ohi, otan lapsenlapset syliin ja ollaan vaan lähekkäin. Odotan sitä, kun poika ei enää muistuttaisi turvaväleistä. Kaikista vaikeinta viime vuoden aikana on ollut se, ettei omia lapsenlapsia ole voinut halata. Jokainen koronarokote tuo meidät lähemmäksi toisiamme, kaikkialla! Unicef toimittaa rokotteita ympäri maailman, tule mukaan haasteeseen! Tehdään tulevaisuus valoisaksi yhdessä! https://www.unicef.fi/jalleennakeminen ILOISTA VAPPUMIELTÄ 🎉 – Katri

Sairastuminen johti pitkään keikkataukoon

Seiska spekuloi pitkän somehiljaisuuden ja sitkeästi vellovien huhujen pohjalta, onko Katri Helena lopettamassa uransa. Hän jäi kesällä 2018 sairaslomalle määrittelemättömäksi ajaksi kilpirauhasen vajaatoiminnan takia.

Härdellin mukaan sairastuminen näkyi katastrofaalisesti Kalaoja Oy:n tuloksessa, jonka liikevaihto putosi lähes 96 prosenttia. Viime tilikaudella yrityksen tulos oli hieman parempi, mutta keikkataukoa on jatkunut jo puolitoista vuotta.

Katri Helenan piti palata lavalle elokuun lopussa Sastamalassa pidettävässä Kiikan Venetsialaiset -juhlassa, jonne oli myös listattu Liimataisen veljet Jonne Aaron ja Ville Liimatainen sekä Ajomiehet. Tapahtuma jouduttiin kuitenkin perumaan koronatilanteen takia, ja uusi ajankohta on vuoden kuluttua 27.8.2022.

Uusi sohva hankinnassa? Huomioi ainakin nämä neljä asiaa

Kirja tulossa

Viime vuoden marraskuussa paljastettiin, että Katri Helenasta ilmestyy Finlandia-ehdokas Elina Hirvosen kirjoittama elämäkerta keväällä 2023, jolloin rakastetun iskelmätähden ensimmäisestä levytyksestä tulee kuluneeksi 60 vuotta.

– Ajattelin kaikki nämä vuosikymmenet, että minun elämäntarinani on kerrottu lehtijutuissa pieninä palasina, ja se riittää. Viime keväänä havahduin ajatukseen, että haluan kertoa enemmän. Kuinka elämänkokemukset ovat vaikuttaneet ajatteluuni ja elämänymmärrykseeni ja sen, miten olen kaiken sydämessäni tuntenut, Katri Helena kertoi Ilta-Sanomille.

Joulukuussa Katri Helena julkaisi miehensä ja managerinsa Tommi Liimataisen, 44, kanssa harvinaisen yhteiskuvan.

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT