MN: Ex-puoliso kertoo Maria Jungnerin viimeisiksi jääneistä viesteistä


Mikael Jungner kertoo Me Naisten haastattelussa suuresta surustaan ex-puolisonsa Maria Jungnerin menehtymisen jälkeen. Ex-avioparin keskinäinen rakkaus ja ystävyys säilyi loppuun asti erosta huolimatta.

– Ensin autoin Marian kuolinuutisen saattamisessa maailmaan, koska hänen lähimpänsä olivat luonnollisesti vielä järkyttyneempiä kuin minä. Loppuillan istuin pimeällä terassilla, join kahvia ja poltin savukkeita. Kuuntelin meidän musiikkiamme, Mikael kertoo Me Naisille ja luettelee heille merkityksellisiä kappaleita.

– En ole vielä pystynyt lukemaan puhelimesta kaikkia viestejämme, joita on tallessa paljon. Viimeisiä Marian viestejä olen katsonut, ja ne olivat jotenkin niin positiivisia, Mikael lisää.

Hän toteaa Me Naisille, ettei kokenut Marian hautajaispäivää raskaaksi. Mikael piti tilaisuutta hienona hetkenä, jolla kunnioitettiin Marian elämää. Samalla tavalla hän suhtautuu rakastetun televisiokuuluttajan menehtymiseen liittyvään uutisointiin.

– Kyynisesti voisi sanoa, että Marian kuolemasta uutisoimalla haetaan vain klikkejä. Itse ajattelen, että Marian kuolema on iso uutinen, koska hän kosketti eläessään niin monia.

SUOSITUIMMAT