Nainen pahoinpiteli tuntemattoman äidin ja kaappasi tämän vauvan Huittisissa


Poliisi selvittää viime torstaina Satakunnassa tapahtunutta poikkeuksellista ja vakavaa rikosta. Naisen epäillään pahoinpidelleen uhrinsa ja ottaneen sen jälkeen itselleen tämän vastasyntyneen vauvan.

Epäilty rikos tapahtui Huittisissa torstaina päivällä, kun toisilleen entuudestaan tuntemattomat naiset tapasivat toisensa yhteisen ulkoilulenkin merkissä.

Rikoksesta epäilty nainen ehdotti ulkoilulenkkiä sosiaalisessa mediassa. Poliisin tämänhetkisen tiedon mukaan epäillyn aloittaman yhteydenpidon syynä oli se, että uhrilla oli vastasyntynyt vauva.

Ferratum joustoluotto auttaa rahoittamaan pienet ja isommat hankinnat sekä arjen yllättävät menot!

Ulkoilun aikana naisen epäillään pahoinpidelleen tapaamiseen kutsumansa äidin vakavasti ja ottaneen tämän vastasyntyneen vauvan haltuunsa.

Vauva löytyi vahingoittumattomana

Poliisi tavoitti epäillyn omien aktiivisten toimien myötä samana päivänä joitain tunteja myöhemmin Helsingistä. Vauva oli vahingoittumattomana epäillyn hallussa.

Asiaa tutkitaan epäiltynä törkeänä vapaudenriistoja ja törkeänä pahoinpitelynä. Rikoksesta epäilty nainen on sunnuntaina vangittu tuomioistuimen päätöksellä.

Elisa Kirjasta löydät maan laajimman valikoiman suomenkielisiä ääni- ja e-kirjoja. Rekisteröityminen on maksutonta.

Päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Valtteri Kemppi ei tutkinnan tässä vaiheessa kerro asiasta enempää. Tapauksen varsinainen tutkinnanjohtaja tiedottaa asiasta lisää esitutkinnan edetessä, kun se on tutkinnallisesti mahdollista – aikaisintaan tämän viikon loppupuolella.

Lähde ja kuva: Poliisi

SUOSITUIMMAT