Oho! Lola Odusoga on käynyt merkittävässä ulkonäkötoimenpiteessä kaikessa hiljaisuudessa


Lola Odusoga on julkaissut Instagramissa pitkän kannanoton nykyajan kauneusihanteisiin liittyen. Vuonna 1996 Miss Universum -kilpailussa kolmanneksi sijoittunut kansan ikisuosikkimissi haluaakin olla esimerkki luonnollisuudesta.

– 46 vuotta ja edelleenkin täysin fine ihan naturellina. Tällanen mä useimmiten oon, aito. Ja naturelli. Niin täällä, kuin siellä oikeessa maailmassakin, Lola kirjoittaa julkaisemansa meikittömän kuvan yhteydessä.

– Ei oo tekokynsiä, ei -ripsiä, ei -rusketusta, ei täytteitä (missään), ei lankoja, ei kiristyksiä, ei kohotuksia, ei hiontoja, ei seerumeita, ei kosmetiikkapurkkeja pursuavaa kylpyhuonetta, Lola luettelee.

Hän lisää, että oikeastaan hiustenvärjäys on ainoa ulkonäköön liittyvä toimenpide, johon hän nykyään turvautuu. Ja totta kai Lola ehostautuu työtehtävien sitä vaatiessa. Kannanotossaan Lola myös paljastaa luopuneensa silikonirinnoistaan kaikessa hiljaisuudessa.

– Joskus nuorena tuli suoritettua unelmoimani toimenpide (yllätys, nainen halusi isommat rinnat) josta saan lokaa niskaan vielä tänä päivänäkin. Nykyään jo vuosia ilman noita kyseisiä ”lisävarusteita”, ikä, geenit, elämäntyyli ja valinnat on onneksi muovanneet musta kurvikkaan vähän eri tavalla ja eri materiaalilla, enkä kyllä koe tarvetta, että pitäis muuttaa jotain tai palata johonkin menneeseen.

SUOSITUIMMAT