Onnelliset lapset, onnelliset vanhemmat – vinkkejä perheystävällisistä all inclusive -hotelleista Euroopassa


Perheen pienimpien jatkuva viihdyttäminen voi joskus käydä kokopäivätyöstä.

Loman tulisi pitää sisällään rentoutumista, torkkuja auringon alla, jonkun muun laittamaa ruokaa ja ehkä muutama tunti vapaa-aikaa ilman lapsia. Ei siis tule yllätyksenä, että tänä kesänä Hotels.com huomasi perheystävällisten all-inclusive-hotellien hakujen lisääntyneen 12 prosenttia vuoteen 2019 verrattuna.

Alla vinkkejä unelmiesi all inclusive -perhelomalle. Varmista siis, että maksimoit mahdollisuutesi rauhaan ja hiljaisuuteen. Tai päiväuniin aurinkotuolissa.

Perheystävällisiä all-inclusive-hotelleja Euroopassa

Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park, Kreikka

A picture containing nature, shore

Description automatically generated

Tutustu Manner-Kreikkaan ja vieraile kauniilla Andravida-Kyllinin rannalla sijaitsevassa Grecotel Olympia Oasis & Aqua -hotellissa. Täältä löydät täydellisen yhdistelmän tyylikkään luksushotellin ja lasten suosikkiaktiviteettien välillä. Suuntaa ilmaiseen vesipuistoon viettämään hauskaa aikaa lasten kanssa ja päätä päivä vilvoittavalla drinkillä rantabaarissa.

Salgados Palace, Portugali

En bild som visar himmel, utomhus, hotell

Automatiskt genererad beskrivning

Algarven rannikko, Portugalin eteläisin kohta, on yksi parhaista paikoista rentoutua ja nauttia laatuajasta perheen kanssa. Täällä sijaitsee Salgados Palace,  käsintehty lomakeskus, joka viihdyttää kaikkia aina aktiivisimmista lapsista rauhaa etsiviin vanhempiin. Tarjoamalla kaikkea aina purjelautailusta ja urheilusukelluksesta kasvohoitoihin ja golfkursseihin, voi olla hankalaa pitää nuorempia hereillä päivän loppuun saakka.

Maritalia Hotel Club Village, Italia

En bild som visar blå

Automatiskt genererad beskrivning

Italian Peschicin rannikkokaupungissa sijaitsee Maritalia Hotel Club Village: täydellinen kohde kaikille Italiaa rakastaville. All inclusive -kohtelua tarjoiltuna hopeavadilla, mitä muuta voisit toivoa? Miksi et antaisi lasten kuluttaa energiansa lastenkerhossa samalla kun nautit rentouttavan drinkin uima-altaalla? Tai miksi et lähtisi koko perheen voimin kokeilemaan jousiammuntaa ennen kuin siirryt rauhoittavaan kylpylään? Ja kaiken kruunaa tietysti Välimeren paras  tarjonta Rosa dei Venti -ravintolassa.

Louis Phaethon Beach, Kypros

A picture containing outdoor, blue, swimming, resort

Description automatically generated

Miltä kuulostaisi seikkailullinen vesipuisto ja yökerho samassa hotellissa? Tästä hotellista löytyy jokaiselle jotakin – aina vauvasta vaariin. Tässä hotellissa aktiviteetit ovat kaiken keskipiste, mutta väsymyksen hiipiessä leikkihetkien jälkeen, kylpylä on oikea paikka sinulle. Tässä hotellissa voit myös valita useista ravintoloista, joissa jokaisessa on erilainen ruokateema.

H10 Estepona Palace, Estepona, Espanja

A picture containing sky, outdoor, water, city

Description automatically generated

Espanjan aurinkorannikolta löydät H10 Estepona Palacen, rentoutumisen keitaan, jossa voit luoda perhemuistoja, jotka kestävät eliniän. Vietä aikaa leikkikentällä tai uima-altaalla tai jätä lapsesi lastenkerhoon sillä aikaa, kun vietät muutaman tunnin täyden palvelun kylpylässä.

Lähde ja kuvat: Hotels.com

Ylin kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT