Sankaripoliisi Heidi Foxellin traaginen tilanne: ”Kivut ovat aivan sietämättömät”


Hyvinkään ammuskelussa vakavasti vuonna 2012 loukkaantunut poliisi Heidi Foxell joutui jälleen hiljattain sairaalahoitoon. Heidi on nyt saanut lisätietoa tilanteestaan.

– Tälläkin kertaa tämä tulehdus kehossa on suurelta osin munasarjakystan syytä, mutta ekaa kertaa kystan aiheuttamat kivut ovat aivan sietämättömät. Kaikki mua hoitavat tahot ja lääkärit ovat kokoontuneet nyt päättämään, miten munasarjakystan kanssa edetään, Heidi kertoo Instagramissa.

Hän lisää, että tilanteen haastavuus johtuu hänen läpikäymistään lukuisista operaatioista.

– Jos kyseessä en olisi minä, kysta olisi leikattu jo vuosia sitten, kun se alkujaan alkoi oireilla. Mulle on tehty se reilu 50 avovatsaleikkausta ja niistä on jäänyt älytön määrä arpikudosta. Lisäksi multa puuttuu vatsanalueelta lähes kaikki normaalit kudokset ja lihakset, ja tämä aiheuttaa riskejä leikkausalueen parantumisen osalta.

Heidi toteaa, että nykyinen ihonsiirto ei välttämättä parannu. Ja uusien ihonsiirtojen paraneminen voi pahimmillaan kestää jopa vuosia. Tästä huolimatta Heidi on valmis koitokseen.

– Vaikka tiedän leikkauksen suuret riskit, jos vain voin vaikuttaa asiaan, valitsen operaation. Leikkaus pelottaa, mutta sen tuoma toivo paremmasta elämänlaadusta on suurempi.

SUOSITUIMMAT