Varo salaattia, ettet saa samanlaista iljettävää yllätystä kuin Jacqui


Yhdysvaltojen Montanassa asuva Jacqui kärsi aikoinaan pitkään syömishäiriöistä ja hänen ruokalistalleen kuului tuolloin vain salaattia. Salaatin syömiselläkin voi kuitenkin olla vaaransa.

Jacqui kertoi TikTok-kanavallaan karmean tarinan vuosien takaa. Hän oli napannut lounaaksi valmispakkauksessa olevan salaatin, ja muutaman viikon sisään hän rupesi voimaan huonosti. Hän oli todella väsynyt ja joutui menemään usein päiväunille. Vatsakin oli jatkuvasti kipeä. Syy selvisi kaksi kuukautta myöhemmin hänen käydessään julkisessa vessassa, ja ulosteen mukana tuli pönttöön valtava kasa spagetilta näyttäviä matoja. Lääkärissä selvisi, että salaatissa oli ollut suolinkaismatoja. Lääkäri kertoi Jacquille, että pönttöön pudonneet madot olivat kuolleita, mutta että niitä oli Jacquin elimistössä elävänä vielä paljon enemmän.

Madoista parantuminen vaati erittäin kallista lääkettä, jonka hinnaksi tuli vakuutuksettomalle Jacquille peräti 3 000 dollaria. Voit katsoa kolmen videon tarinan alta tai täältä.

@jquelly

##greenscreen THIS IS WHY YOU DON’T EAT THESE ##salad ##fyp ##foryoupage ##McDonaldsCCSing ##tryingtohelp ##dontdoit ##parttwo

♬ original sound – Jacqui B

@jquelly

Answer to @sausagedordi you guys asked for it! ##partthree ##worms ##salad ##fyp ##foryoupage ##fypシ ##Coming2America

♬ original sound – Jacqui B

Kuvituskuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT