Vesa-Matti Loirin Inarin-mökkiä kaupitellaan Seiskan välityksellä!


Vesa-Matti Loirin poika Ukko on avannut sanaisen arkkunsa Seiskassa. Hän kertoo olevansa hyvin tyytymätön isänsä kuolinpesän selvittäjäksi määrättyyn Tuula Raintoon.

– En vastustanut Rainnon valintaa, koska halusin, että kaikki sujuisi simppelisti. Sanoin muille, että voi tulla lisäkuluja, jos ruvetaan säätämään. En tiedä, mitä mieltä Vesku oikeasti edes oli hänestä, Ukko toteaa Seiskalle viitaten siihen, että Jenni Loiri riitautti Rainnon valinnan.

Ukko selostaa, että Rainnon piti alun perin hoitaa itse Loirin Inarissa sijaitsevan mökin myynti.

– Rainto ei ilmeisesti tajunnut, ettei hänellä ole valtuuksia tehdä toimeksiantosopimusta, koska mökki on faijan firman nimissä.

Tämän jälkeen mökille on yritetty löytää välittäjää, mutta Ukon mukaan Rainto on väittänyt asian olevan haasteellinen.

– Kukaan ei kuulemma halua sitä julkisuuden vuoksi, vaikka asian luulisi olevan juuri päinvastoin (…) Laskuttaa Rainto kyllä osaa. Hänen tuntipalkkansa on yli 300 euroa, ja lasku tulee joka sähköpostista ja puhelusta. Olemme maksaneet hänelle jo viisinumeroisen summan. Tuntuu, että kuolinpesän rahat ovat huvenneet näihin kuluihin, Ukko jyrisee Seiskalle.

Hän kertoo mökin hintapyynnön olevan 300 000 euroa. Ukko on niin kyllästynyt paikallaan junnaavaan tilanteeseen, että hän päätti antaa lehtijutun vauhdittaakseen myyntiä.

– Mökistä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyden suoraan minuun. Yhteystietoni saa Seiskan toimituksesta.

SUOSITUIMMAT