Keho on kokonaisuus


Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu monesta asiasta. Vaikka treenaisit kuinka kovaa ja söisit oikein, mutta laiminlyöt levon, et silloin kehity. On tärkeää kiinnittää huomiota eri osa-alueisiin. Kysy siis itseltäsi;

– Lepäätkö tarpeeksi? (Kaikki lähtee levosta!!)

– Onko ruokavaliossasi parannettavaa?

– Syötkö riittävästi ja oikein?

– Liikutko tarpeeksi?

Kiinnitä huomiota myös omaan onnellisuuteen (tää on se kaikista tärkein!!), sillä stressi on kehon pahin vihollinen! Muista myös tärkeä kehonhuolto. Älä laiminlyö venyttelyä, rullausta, säännöllistä hieronnassa käyntiä (vaikka kuureina.) Keho on kokonaisuus.

Kiitos urheiluhieroja Emma (www.emmalahtinen.fi), että pidät mun jumit pois ja lisäät mun ja lukuisten muiden kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ps. Joko olet testannut laadukkaat Boost by Henna-tuotteet?

Kuten todella maistuva ja laadukas laktoositon Boost by Henna Profeel-luokan proteiini, makuna Cafe Frappe! Lisäravinteet tehostavat treenituloksia ja saat treenistä enemmän irti.

Esimerkiksi proteiini auttaa lihasten palautumisessa, ylläpidossa ja kasvatuksessa, sekä pitää hyvin nälkää. Palautusjuoma tehostaa treenistä palautumista ja aittaa lihasten kasvatuksessa sekä estää lihasten kipeytymistä urheilun jälkeen.

Lisäravinteet ei korvaa monipuolista ruokavaliota, mutta tukee sitä.

Kuvat: Mainosstudio Sanna H.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT