Nainen sai karmean näköisiä ruhjeita Katie Pricen suosittelemasta mustapääimurista


Kukapa ei olisi joutunut joskus kärvistelemään mustapäiden tai muiden iho-ongelmien kanssa.

Mustapää alkaa komedona eli talirauhasen tukkivana sarveistulppana, joka muodostuu sarveissoluista ja talista. Ensin komedo on väritön, pieni kohouma ja sitä sanotaan valkopääksi. Kasvaessaan se muuttuu mustapääksi. Komedossa elää bakteereja ja kun ne lisääntyvät voimakkaasti, talirauhasen tiehyt tulehtuu ja muodostaa märkäpään.

Mustapäiden ja muiden ihopaiseiden puristamista ei suositella, koska silloin niistä voi jäädä pysyviä arpia. Tästä huolimatta myynnissä on mustapääimureita, joilla niitä yritetään poistaa.

24-vuotias Safia Hartwell osti Bellevia-merkkisen mustapään poistajan nähtyään kohukaunotar Katie Pricen suosittelevan sitä Instagramissa.

Kuva: Bellevia

Hartwell kertoo katsoneensa laitteen ohjevideoita ja käyttäneensä sitä alimmalla imuteholla vain kolmen minuutin ajan, kun kivuliaita ruhjeita alkoi ilmestyä ”välittömästi” hänen kasvoilleen. Hän luuli punoituksen kuuluvan asiaan ja katoavan viidessä minuutissa, mutta niin ei käynyt. Kahdenkymmenen minuutin jälkeen Hartwell sanoo näyttäneensä siltä, kuin joku olisi pahoinpidellyt hänet rajusti.

Hartwell pelkäsi saaneensa pysyviä vaurioita kasvoihinsa ja kauhistui saatuaan selville Facebookista, että moni muukin oli kokenut ongelmia vastaavanlaisten laitteiden kanssa.

Hartwell on vieläkin tuohtunut kokemuksestaan ja kertoi, ettei voinut mennä käsittelyn jälkeen ulos viikkoon, koska hänen kasvonsa näyttivät niin pahalta.

– Ajatelkaa, jos joku käyttäisi sitä edellisenä päivänä ennen jotain tärkeää tapahtumaa, kuten häitä tai koulun päättäjäisiä, voitteko kuvitella millaista se olisi?

Jatkossa Hartwell aikoo olla varovaisempi netistä tilattavien tuotteiden kanssa, varsinkin jos niitä suosittelee joku julkkis.

Järkyttynyt Hartwell otti kokemuksensa jälkeen yhteyttä laitteen valmistajaan, joka ei hänen mukaansa ole vielä vastannut. Katie Pricen edustaja on kuitenkin kommentoinut julkisesti, että Pricea ei voi vaatia vastuuseen tuotteen ”käyttövirheestä”.

Alla kuva Hartwellin ruhjeista.

Lähde ja lisää kuvia ruhjeista: LADbible

Kuvituskuva finneistä: Pixabay

SUOSITUIMMAT