Seiska julkaisi paparazzikuvat – Erika Vikmanin yhteinen yö taiteilijakaunottaren kanssa


Seiskan mukaan entinen tangokuningatar Erika Vikman, 28, on löytänyt rinnalleen uuden seuralaisen, punatukkaisen viihdealalla työskentelevän taiteilijakaunottaren.

Lehden mukaan Vikman riensi heti edellisviikon perjantain Posse-esiintymisensä jälkeen tapaamaan kyseistä naista. Terassitreffien aikana Vikman loi naiseen ”tiiviitä ja paljonpuhuvia” katseita.

Seiskan paparazzi otti useita kuvia naisten liikkeistä koko viikonlopun ajan ja raportoi, että perjantaina valomerkin jälkeen he kävelivät ystävättären asunnolle, josta he poistuivat yhdessä vasta lauantai-iltapäivänä hakemaan iloisissa tunnelmissa tortilloja lähiravintolasta, ja palasivat suoraan takaisin asunnolle. Seiskan mukaan Vikman lähti lauantai-iltana keikalle Silja Europa -laivalle, josta hän palasi suoraan naisen luokse laivan palattua satamaan sunnuntaina.

Erika kertoi viime vuonna Apu-lehden haastattelussa ihastuneensa sekä miehiin että naisiin. Hän sanoi tuntevansa ”lähtökohtaisesti ehkä enemmän vetovoimaa miehiin, mutta enemmän se on kiinni ihmisestä kuin sukupuolesta”.

Seiskan mukaan Vikmanin uusi naisystävä on häntä noin 20 vuotta vanhempi. Aiemmin Erika oli pitkään yhdessä itseään yli 50 vuotta vanhemman Dannyn, 79, kanssa. Hänellä huhutaan myös olleen vuonna 2019 salasuhde itseään 27 vuotta vanhemman ja Dannya yhteisessä musikaalissa esittäneen näyttelijän Ilkka Koivulan, 55, kanssa.

Lähde ja paparazzikuvat: Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT