Salkkarit-Hanna Kinnusen upea elämän- ja muodonmuutos: Tämä on nähtävä!


Hanna Kinnunen julkaisi torstaina Instagramissa kuvaparin, jossa näkyy näyttelijän hätkähdyttävä muodonmuutos. Salkkarit-tähti kertoo jännittäneensä ulostuloa ja miettineensä otosten esittelyä useampaan kertaan.

– Vasemmalla olen minä reilu vuosi sitten, oikealla reilu viikko sitten. Aloitin tämän vuoden alussa systemaattisen prosessin oman hyvinvointini parantamiseksi. ”Matka” on edelleen syvästi kesken, mutta on se edennytkin, Hanna muotoilee.

Hän kertoo elämäntapamuutoksen tarkoittaneen käytännössä liikkumisen lisäämistä ja puhtaamman ruokavalion noudattamista. Vaikka Hannan peilikuva on kokenut melkoisen muutoksen, hänen motivaationsa ei ole peräisin ulkonäköön liittyvistä asioista. Näyttelijä halusi päästä eroon ainaisesta väsymyksestä ja stressin tunteesta.

– Minulla on edelleen pyöreä takamus ja paksut reidet, tulee varmasti aina olemaan, mutta mun jaksaminen ja vireystila ovat ihan eri tasolla kuin aikoihin.

Hanna kannustaakin seuraajiaan panostamaan omaan hyvinvointiinsa, sillä energinen olo saa myös muut asiat loksahtamaan kohdalleen.

– Päätin laittaa itseni tärkeysjärjestyksessä kärkeen aiemman ”onhan tässä kaikkea muuta tärkeämpää” sijaan ja se on kannattanut… Älä koskaan epäröi laittaa omaa hyvinvointiasi ja sen tavoittelua ykköseksi.

Hannan ennen- ja jälkeen-kuvat alla.

SUOSITUIMMAT